Het beste vriendenboek voor grote(re) mensen – Elise De Rijck

Jij bent dus iemand die de achterflap van een boek leest, leuk! Want je wilt geen kat in een zak kopen? Gelijk heb je!
Maar er valt niet heel veel te zeggen over dit boek. Het is een vriendenboek voor volwassenen, zeg maar ‘grotere mensen’. Want wanneer ben je eigenlijk echt volwassen?
Je geeft het boek aan je vrienden, zij vullen de (soms gênante) vragen in en geven het weer terug. Herhaal dit tot het boek vol is. Klaar!

Kat in een zak? Zeker niet, als je later oud(er) en grijs bent, heb je iets leuks om naar terug te grijpen. Een ‘memento’ noemen ze dat.
Ook leuk: geef een volledig ingevuld boek aan iemand cadeau of leg het in het toilet zodat je gasten iets te doen hebben tijdens het je weet wel.

KOM ALLES TE WETEN OVER JE VRIENDEN. EN HOE DENKEN ZIJ ECHT OVER JOU?
Met vragen als: dit staat op mijn bucketlist, mijn grootste blunder ooit, dit heb ik het laatst gegoogeld, zo zie ik jou over 10 jaar, dit is de kleur van mijn tandenborstel,… Leuke opdrachten die je samen met je vrienden kan doen, krijg je er gratis bij. Bonus!

ISBN: 9789401433570
Uitgever: Lannoo, Uitgeverij
Verschenen: 2016
Taal: Nederlands
Bladzijden: 144 pp.
Bindwijze: paperback

Ik geef dit boekje ❤❤❤❤❤

De cover


Stiekem had ik liever een hardcover gehad omdat dit boekje natuurlijk meereist naar alle Bookbabe Meetings en Boek Events…. in mijn tas is een paperback al sneller beschadigd maar goed we zullen maar zeggen dat het bij dit boekje later zijn charme heeft 😉

De binnenkant


Wie had er vroeger geen vriendenboekje? Ik denk dat ik niemand een negatief antwoord onderaan deze recensie zal zien schrijven! Nu is natuurlijk het een beetje dwaas om dit boekje op je werk uit te delen en te zeggen dat ze er wel een foto in moeten doen mar onder je vrienden of bookbuddies zal dit boekje en grote hit zijn.

In dit boekje niet de standaard vriendenboekje vragen zoals je favoriete eten of je lievelings tv programma, nee bladzijdes gevuld met de meest uiteenlopende (soms ietwat vreemde) vragen waar je met alle plezier je kleurpennen voor op tafel zet!

Waar je in een vriendenboekje 2 bladzijdes moest invullen met een maximum van ongeveer 12 vragen ben je met dit grote mensen vriendenboekje wel iets langer bezig!

Per persoon zijn er maar liefst 5 bladzijdes in te vullen!

Mijn vriendenboekje reist as I write door het land heen om ingevuld te worden, zodra hij weer thuis kom zal ik zeker wat foto’s van zijn binnenkant showen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments