Recensie | Het geheim (Briar U, #2), Elle Kennedy

Recensie | Het geheim (Briar U, #2), Elle Kennedy

Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna’s vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk.Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

four-stars
Het geheim geschreven door: Elle Kennedy
Bladzijden: 416
Serie: Briar U #2
Meer van deze auteur: De Deal , Het einde , De fout, Het doel , De Jacht
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 18 June 2020
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

wat vind ik van de cover

Tjaaaa… niet mijn ding he. Het Geheim heeft net te veel gezicht voor mij! Ik vind wel alle kleurtjes van de ruggen leuk staan in mijn kast!

wat vind ik van het verhaal

De boeken van Elle Kennedy zijn altijd genieten voor mij en het verhaal van Brenna en Jake was zelfs genieten met een hoofdletter G!

De aanvoerder van het hockeyteam van Harvard en de dochter van de rivaliserende coach! Dat klinkt toch als een match made in heaven 😉

Brenna heeft niet echt veel succes met daten en wanneer ze een blauwtje loopt in een eetcafeetje dankzij haar vriendin Summer kan haar avond niet nog verder stuk.

Helaas voor haar wandelt Jake net op dat moment langs haar tafeltje. En hoewel haar vriendin Summer hem omschrijft als superhot en smakelijk hapje wil Brenna toch niks van hem weten.

Jake grijpt deze gelegenheid aan om Brenna duidelijk te maken dat ze niet met zijn teamgenoot moet flikflooien omdat die zijn concentratie voor de wedstrijden kwijtraakt. Je begrijpt hoe goed Brenna die bemoeienis opvat!

Als het aan haar ligt ziet ze Jake alleen maar wanneer haar Briar team zijn Harvard team verslaat!

Maar helaas voor Brenna aast ze op een stage bij Hockeynet, een absolute mannenwereld. Degene die het sollicitatiegesprek met haar moet voeren is zo ontzettend seksistisch en Brenna ziet geen enkele mogelijkheid om bij dit bedrijf binnen te komen. Tot ze erachter komt dat hij fan is van niemand minder dan Jake Connelly. Ze besluit een leugentje voor bestwil er in te gooien en zegt dat ze Jake date… helaas voor haar pakt dat uit in een persoonlijke uitnodiging voor haar en Jake!

Nu zal ze hem moeten gaan vragen om een gunst, maar hij heeft zo zijn voorwaarden.

Jake gaat akkoord, maar alleen als hij er een echte date voor terugkrijgt. Van aartsrivalen naar twee mensen die hun omgang met elkaar geheim moeten houden.

Conclusie

Smullen! Je kunt gewoon geen genoeg krijgen van Kennedy en haar perfecte recept voor stomende sport romance verhalen! Ik ben al helemaal klaar voor het volgende deel!

Het geheim ook lezen?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.