Het geheim van mijn man – Liane Moriarty

Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…
Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan kapotmaken, maar ook dat van anderen. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is.
Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, staat voor iedereen klaar en is een toegewijde echtgenote en moeder. Maar die brief gaat alles veranderen, en niet alleen voor haarzelf. Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent…
‘Een ontroerend verhaal over de betekenis van liefde en over hoe het leven kan afhangen van een misverstand of een te haastig genomen besluit. "Het geheim van mijn man" is zo goed, dit kun je niet voor jezelf houden.’ – USA Today

four-stars
Het geheim van mijn man geschreven door: Liane Moriarty, Monique Eggermont
Bladzijden: 355
Meer van deze auteur: Grote kleine leugens, Bijna echt gebeurd, Appels vallen niet
Uitgeverij: A.W. Bruna Genre: Love & Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: GoodreadsDe coverhet-geheim-van-mijn-man-liane-moriarty


Deze auteur (of haar vormgever) houd duidelijk van dingen die uit elkaar spatten! Het werkt! Iets als dit of de lolly van de cover van Grote, kleine leugens die uit elkaar spat trekt het oog! Hoewel ik deze wel minder vind dan die van Grote, kleine leugens!

De binnenkant


Vol verwachting sla ik dit boek open! De man van Cecilia heeft een geheim en ik moet erachter komen wat dat geheim is!

Net als in Liane Moriarty haar andere boek is dit ook een soort van puzzeltocht naar de waarheid! Alleen dan in een andere vorm maar wel met net zo’n explosieve uitkomst!

In dit boek volgen we weer meerdere gezinnen en hun familieleden en vrienden. De één na de ander heeft een ontzettend boeiend, verdrietig en soms hilarisch verhaal te vertellen!

Cecilia is natuurlijk degene met wie we van start gaan. Ze is getrouwd met John-Paul en samen hebben zij drie dochters. Eén van haar dochters is constant geobsedeerd door bepaalde onderwerpen en op een bepaald ogenblik word dat onderwerp de Berlijnse muur! Cecilia herinnert zich dat zij ook een stukje heeft en wanneer ze dit stukje gaat opzoeken vind ze een brief. Maar moet ze deze wel openmaken? Wat volgt is een rit door herinneringen en belevenissen van alle gezinnen in dit boek. Allen zijn een deel van de puzzel!

Over de andere gezinnen en hun verhalen kan ik niks vertellen want dan zou ik de spanning voor je verpesten! Wat ik wel kan zeggen is dat je dit boek weer binnen no-time uit hebt gelezen en dat je echt tot aan het einde blijft gissen naar hoe al deze puzzelstukjes in elkaar gaan passen! De uitkomst van deze puzzel gaat tegen al je verwachtingen in!

omslag-het-geheim-van-mijn-man

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

    1. Dan kun je meteen haar nieuwste boek er ook bij zetten! Die komt in april uit en gaat Bijna echt gebeurd heten! Ik geniet echt van de boeken van deze auteur! Ik lees aan het strand ook het liefst dit soort boeken! Of literaire thrillers! Heerlijk toch lezen aan het strand! Ik kijk er al weer naar uit, kan de geur van de zonnebrand en de zee al bijna ruiken!