Hij is van mij – Chinouk Thijssen

Hij is van mij – Chinouk Thijssen

Had ik deze baan maar nooit gekregen.Had ik Arthur maar nooit ontmoet.Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen.

Wanneer Zara in de winkel Next View komt te werken ontmoet ze Arthur. Hij is leuk, charmant en geeft haar alle aandacht. Haar verliefdheid is niet tegen te houden, maar Arthur heeft meer aanbidders. Sommige gaan wel heel ver om hun doel te bereiken: Zara uit de weg werken.Ze heeft het gevoel dat ze continu in de gaten wordt gehouden, en wanneer een van haar collega’s vermist lijkt te zijn, wordt Zara al snel als verdachte aangewezen.

four-stars
Hij is van mij geschreven door: Chinouk Thijssen
Bladzijden: 272
Meer van deze auteur: Blindelings, Wonderland, Fataal spel, Truth or Dance, Je hebt één nieuwe volger
Uitgeverij: Scelta Publishing | September 23rd 2015
Genre: Young Adult
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads

Een boek dat je doet balen dat je lijf slaap nodig heeft!

Als je begint in Hij is van mij zorg dan dat je goed uitgerust bent en voorlopig niet naar bed hoeft want je wilt door blijven lezen tot je er achter bent, wie zit er achter de vermissing en met welk motief?

Een heerlijk goed in elkaar gezette thriller is dit, op sommige momenten erger je je suf aan Zara en denk je ‘ach kom op, je stelt je aan’, een paar bladzijdes verder neem  je je irritatie weer terug en denk je ‘oh daarom deed ze zo!’

De personages in de winkel komen allemaal precies goed over, de één wat stiller de ander erg bitchy waardoor je uiteindelijk niet meer weet wie je nou moet verdenken.

Op het einde huiver je van de spanning, de psychopaat in het verhaal is wel erg angstaanjagend en ontzettend uitgekiend!

Het einde van het verhaal doet denken dat er wellicht ooit een vervolg komt?

Een thriller met een geraffineerde, kwaadaardige en uitgekookte dader…. Heerlijk nu het eerder donker word!

(Op het einde schrijft Chinouk over hoe dit verhaal eerder een volwassen thriller was, met Zara als 24 jarige moeder van een tweeling, ikzelf ben nu heel benieuwd hoe die verhaallijn liep!)

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.