Horen, zien, zwijgen (4MK Thriller #1), J.D. Barker

Horen, zien, zwijgen (4MK Thriller #1), J.D. Barker

Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago.
Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft zondaars door hun kinderen te ontvoeren.
De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor.
De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong.
Wanneer op het lichaam van een verkeersslachtoffer een pakketje met een afgesneden oor word gevonden, weet detective Sam Porter twee dingen:
1) Dit is de moordenaar die hij zoekt.
2) hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, de vijftienjarige Emory, voor zij aan uitdroging overlijdt.
Op het lichaam van de moordenaar wordt ook een dagboek aangetroffen dat Emory's locatie prijsgeeft. Maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?

four-half-stars
Horen, zien, zwijgen geschreven door: J.D. Barker
Bladzijden: 400
Serie: 4MK Thriller #1
Uitgeverij: Boekerij | 27 June 2017
Genre: Thrillers & Suspense
Vertaald door: Jan Pott
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover?

Horen, zien, zwijgen… Daar had je zo ontzettend veel mee kunnen doen! Alleen de aapjes al!

Je had zelfs met het oor of de ogen en tong een iets lugubere cover kunnen maken. Enkel een afgesneden oor op een witte cover met wat bloed. Of het doosje uit het boek op de cover met een afgesneden oor.

Zoveel mogelijkheden!

En wat vind ik deze cover dan ook echt doodzonde!

De vertaling van de titel vind ik wel perfect want had de uitgever het gewoon Het vierde aapje genoemd met een cover van een aap had ik het wellicht nooit opgepakt.

Voor het lezen!

Ik heb dit boek gekocht op aanraden van een collega blogger en vriendin. Ik hou echt van horror en dat is ook aan haar goed besteed en toen zei me vertelde dat dit boek wel echt spannend was wist ik dat ik hier op kon vertrouwen.

Wat vind ik van het verhaal?

Absoluut geweldig! Het is een dikkerd maar je hebt hem echt binnen no time uit!

Een seriemoordenaar, maar dan één die echt ontzettend psychopathisch is! Hoe hij mensen straft voor hun misdaden door hun kinderen te ontvoeren en verminken voor hij ze vermoord is echt zo creepy!

En door middel van het gevonden dagboekje word alles nog veel heftiger! Een kijkje in de jeugd van deze moordenaar doet je stokken naar adem!

Echt fantastisch, vanaf bladzijde 1 word je vastgezogen door de plot in dit boek! Je verliest elk gevoel van tijd en bent alleen maar bezig met de bladzijden te verslinden! Je hoort niks meer, iedereen moet zwijgen en jij ziet alleen nog maar dit boek! Absoluut niet neer te leggen!

En dat einde?

Haal deel 2 ook in huis want je zult meteen door willen gaan! Deel 3 verschijnt gelukkig in april dus dan kan ik het einde lezen!

Hier kun je ze halen!

[bol_product_links block_id=”bol_5e43dafb75e4b_selected-products” products=”9200000114704664,9200000114704836,9200000124091631,9200000095471300,9200000114752630″ name=”j.d. barker” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het totaalplaatje!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Ben blij dat jij zo positief bent. Dit is echt een serie waar ik een beetje tegenop kijk, juist omdat iedereen zo positief is. Toch sluit mijn mening vaak aan bij jouw mening, dus ga ik ze toch maar eens lezen! Heerlijk als een thriller/horror je vast zuigt en je alles om je heen vergeet!
    Maartje onlangs geplaatst…Wat te doen tegen een leesdip?My Profile