Hush Hush Saga – Becca Fitzpatrick

Engel of duivel? Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi.
Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch.
Hij is knap, ouder en heel irritant. Jammer genoeg moeten ze samen aan een project werken, hoewel Nora dat veel liever met haar beste vriendin zou doen.
Patch blijkt heel veel over Nora te weten en dat is best raar.
Bovendien lijkt het wel of ze hem overal tegen komt: in de bibliotheek, op de pier, in haar favoriete eettentje… Er gebeuren mysterieuze dingen en Nora weet niet meer wat wel of niet echt is. Dat Patch er iets mee te maken heeft is wel duidelijk.
Maar wat precies? Wie is hij werkelijk en is hij wel te vertrouwen?

54,99Auteur: Becca Fitzpatrick

  • Nederlands
  • 351 pagina’s
  • Moon
  • maart 2010
  • Score 8/10

Ik heb deze boeken gelezen zoals je een reep chocola of een zak chips eet…
Je kunt ze niet weerstaan ​​en je moet ze helemaal opmaken!

De liefde tussen Patch en Nora is op een manier geschreven dat je het gewoon kunt voelen.
In feite is het hele boek zo geschreven, elke emotie die een van de personages voelt, voelde ik ook!
Iedereen die fan is van de liefde in Twilight en een verhaal dat je kunt vergelijken met de Fallen-serie moet zeker deze saga lezen….
Ik heb ze in het Nederlands gelezen, maar de covers zijn zo mooi in de Engelse versie dat kan ik niet weerstaan, dus wil ik ze ook nog kopen in het Engels , ik weet zeker dat ik ze op een dag weer zal lezen!
Lees niet verder als je nog steeds aan het lezen bent!

Het waren een beste emoties in dit boek.
Ik heb zo gelachen om Vee & Scott en de dingen die ze beleven met zijn allen, maar het kon me ook zo boos maken op haar moeder en vader.
En ook behoorlijk geïrriteerd door Marcie en pure woede over het verraad van Rixon, Dabria en Dante….

Maar bovenal liefde! Je zou toch willen dat je iemand hebt die de mooie dingen tegen je zegt die Patch zegt tegen Nora, bijvoorbeeld het gedeelte in Finale, waar hij zegt;

‘Ik wil elke morgen naast je wakker worden en elke avond naast je in slaap vallen,’ zei Patch ernstig. ‘Ik wil voor je zorgen, je koesteren en van je houden zoals geen enkele andere man ooit van je zal houden. Ik wil je verwennen – al mijn kussen, al mijn strelingen, al mijn gedachten zijn voor jou. Ik zal je gelukkig maken, elke dag zal ik je gelukkig maken.’ De antieke, eenvoudige ring die hij tussen zijn vingers hield, glinsterde zilverig in het zonlicht. ‘Ik heb deze ring gevonden toen ik pas uit de hemel was verbannen. Ik heb hem bij me gehouden om me eraan te herinneren hoe eindeloos mijn straf was en hoe een simpele keuze eeuwigdurende gevolgen kan hebben. Ik heb hem heel lang bij me gehouden, maar nu wil ik hem aan jou geven. Jij hebt mijn lijden doorbroken. Jij hebt me een nieuwe eeuwigheid geschonken. Wees mijn meisje, Nora. Wees mijn alles.’

 

Ik hoop dat je hetzelfde plezier hebt met het lezen van de Hush Hush saga zoals ik had!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment