Ibiza – Kiki van Dijk

Een ontspannen vakantie eindigt in een gevecht voor eigen leven . Wie durf je nog te vertrouwen?
Maggies leven is perfect. Succesvol ondernemer, moeder, echtgenoot, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Haar bruisende ontbijtketen is een doorslaand succes. Vestigingen in acht steden en ook nog eens genomineerd voor ondernemer van het jaar! Om bij te komen van alle hectiek geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Twee weken voor zichzelf, op yogaretreat bij haar jeugdvriendin Floor. Terug naar het spirituele eiland, waar ze als student de eerste houseparty’s meemaakte. Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, eindigt plotseling in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en een mysterieuze verdwijning, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Of zijn het de geheimen van Maggie zelf die haar in gevaar brengen?


Taal: Nederlands
ISBN10: 9401605106
ISBN13: 9789401605106
Categorieën: Thrillers
Verschijningsjaar: april 2016
Bindwijze: Paperback
Aantal bladzijdes: 280
Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.

Ik geef dit boek ❤❤❤

De cover


Zomers doet dit boek wel aan. De tekst ‘Zelfs de diepst weggestopte geheimen blijven je een leven lang achtervolgen…’ maakt meteen nieuwsgierig.

De binnenkant


Deze thriller word vanuit twee povs verteld, die van Maggie en die van Frank.

In het begin van het boek maken we kennis met Maggie, ze heeft een eigen bedrijfje wat erg succesvol begint te raken en ze word dan ook uitgeroepen tot meest succesvolle onderneemster van het jaar. Van haar echtgenoot krijgt ze een tripje naar Ibiza cadeau. Zonder man en zonder haar kinderen, op vakantie naar een eiland waar haar beste jeugdherinneringen liggen en waar haar beste vriendin woont. Dat klinkt natuurlijk onweerstaanbaar!

Frank is Maggies ex en door wat er in het verleden met hem is gebeurd komt hij over als een erg stugge op zichzelf zijnde man. In het begin van het boek ga je dus als een speer omdat je wilt weten wat er is gebeurd met hem.

Gaat de tekst op de cover over hem of over Maggie? En wat is er dan in het verleden gebeurd?

Gewoon een goede thriller dit! Niet alleen zou ik meteen zelf door willen crossen naar Ibiza om daar ook van de heerlijke Spaanse sferen te kunnen genieten maar ik zat ook vol in spanning door dit boek! De geheimen uit het verleden zijn compleet anders dan verwacht en de gebeurtenissen op het party eiland zijn ontzettend psychopathisch!

Tot op het einde had ik de uitkomst niet verwacht! Oh en als jij dat einde ook gelezen hebt: Ik snap best dat Maggie de keuze maakt om bij Frank te blijven. Ze is tenslotte altijd van hem blijven houden en andersom. Maar dat ze haar kids zo in de steek laat klinkt me vreemd in de oren…. zou er een deel 2 komen?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.