IJskoud – J. Lynn (Jennifer L. Armentrout)

In IJskoud komen Sydney en Kyler samen vast te zitten in een skioord. Ze kennen elkaar al van jongs af aan en zijn stiekem verliefd op elkaar. Dat willen ze alleen niet aan de ander laten merken. Maar nu ze nergens heen kunnen, kunnen ze ook niet meer vluchten voor hun gevoelens. Die stijgen al gauw tot temperaturen vér boven het vriespunt!

Taal: Nederlands
Vertaald door: Marcel Hagedoorn
ISBN10: 9401907846
ISBN13: 9789401907842
Categorieën: New adult/Romans
Type boek: Paperback
Verschijningsjaar: 2015
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal bladzijden: 304

Ik geef dit boek ❤❤❤❤❤

De cover


De tekst ‘Kan hij haar hart laten ontdooien’ betoverd me gelijk! Want dat laat me meteen denken dat Miss Armentrout weer een te verrukkelijk mannelijk personage heeft geschreven!

Ik verslind boek na boek van deze auteur en zelfs de cover met gezichten vind ik steeds minder erg.

De binnenkant


Sydney en Kyler zijn heerlijke karakters die je in de meeste teenmovies ziet voorbij komen. Een meisje dat al sinds jong af aan haar beste vriend erg leuk vind. Helaas voor haar lijkt hij haar enkel als beste vriend te zien en lijkt hij niet door te hebben dat zij een meisje is! Kyler is dan ook echt het stereotype jonge gozer met goddelijk uiterlijk, hij kan elk meisje krijgen en hij zegt daar zeker geen nee tegen!

Sydney en Kyler gaan met hun vrienden elk jaar naar een ski oord waar de ouders van Kyler een eigen huis hebben. Hun arriveren als eerst in het skioord en dan komt er een sneeuwstorm op gang. Hun vrienden kunnen niet meer naar hun toe komen door de sneeuw en hun kunnen niet meer weg! Maar de sneeuwstorm is niet het ergste wat er aan de hand is want hoe moeten ze zich nu gedragen nu ze met zijn tweetjes zitten ingesneeuwd? En niet alleen de sneeuwstorm is gevaarlijk, ook hun leven komt in gevaar in dit spannende boek!

Wat ik ook heerlijk vind in de boeken van deze auteur zijn de gesprekken tussen de personages er zitten wel honderden heerlijke zinnen tussen die ik dolgraag zou willen quoten…. Ik ben alleen bang om dan een spoiler weg te geven en dat is iets wat ik absoluut niet wil bij deze boeken!

In dit boek geen personages met een naar verleden maar gewoon enkel genieten van 2 heerlijke karakters die voor mij ontzettend herkenbaar waren, je kunt je echt goed inleven in deze twee!

Als je nog geen boeken hebt gelezen van Jennifer ofwel J. Lynn moet je daar echt mee gaan beginnen! Ze schrijft heerlijke New Adult romans die je alleen maar naar meer boeken van haar doen verlangen!

Op 2 augustus verschijnt deel 2 Vurig!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.