|Recensie| Ik jou ook, Marielle de Visscher

Alles in Sofie's leven lijkt op orde: lieve vrienden, een goede baan, een nieuw huisje en zelfs een perfecte inloopkast. Maar door alle verliefde stelletjes en gelukkige gezinnetjes om haar heen verlangt Sofie als last single girl steeds meer naar dat wat er in haar leven ontbreekt: iemand om dit alles mee te delen. Het enige waarvan Sofie's hart nu sneller gaat kloppen, is het te plegen telefoontje naar de verkoper van haar droomboekenkast. Totdat ze deze verkoper ontmoet en haar hart nog veel meer te verduren krijgt.

four-stars
Ik Jou Ook geschreven door: Marielle de Visscher
Bladzijden: 320
Uitgeverij: Scelta Publishing Genre: Love & Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads


Ik jou ook – de coverik-jou-ook-marielle-de-visscher

Heerlijke kleurtjes! Het is net een neon reclame bord en dat trekt natuurlijk altijd je oog!

Ik jou ook – de binnenkant

Een ontzettend leuk boek dat voor de boekwurmen onder ons natuurlijk meteen de juiste toon zet!

Op jacht naar een mooie kast om die lege muur mee te bedekken vind Sofie een geweldige kast online. Maar Sophie heeft een klein probleempje namelijk haar angst om te telefoneren!  Na een ontzettend klunzig telefoontje is de persoonlijkheid van Sofie al wel gezet.

Sofie maakt een afspraak om de kast te gaan bezichtigen bij Aron! Tot aan die afspraak leren we eerst wat meer van Sofies vrienden en familie kennen. Ze is de enige tussen al haar vrienden en familie zonder relatie. Op sommige momenten is dat best moeilijk! Vooral wanneer mensen dingen hebben die hun niet willen en waar jij een moord voor zou doen! Ook kom je er geleidelijk aan achter dat Sofie misschien niet een al te best inschattingsvermogen heeft als het op mannen aankomt!

Ik jou ook – mijn oordeel

quote-ik-jou-ookDit boek neemt je zo mee in het leven van Sofie dat het bijna lijkt of het jezelf overkomt. Door dit boek krijg je weer dat kriebelende bekende gevoel van verliefdheid dat met kleine dingetjes omschreven word maar groots aanvoelt. Op sommige stukjes zou je bijna je jarenlange relatie op de straat schoppen! Gewoon om weer even te voelen hoe verliefdheid voelt! 😉

Sofie heeft een heerlijke kring aan vrienden en familie om zich heen. Haar verhaal staat garant voor heerlijk leesplezier!

Een lekkere feelgood roman!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.