Ik verdrink zonder jou (Falling #3) – Jasinda Wilder

Oz Hyde is een bad boy. Hij rijdt op een motor, rookt, is roekeloos en heeft een verleden vol problemen. Zijn moeder en hij verhuizen elke paar jaar dus hij heeft nog nooit een echt thuis gehad. Hij heeft dan ook nog nooit een echte betekenisvolle relatie kunnen of willen hebben. Dan ontmoet hij Kylie. Voor Kylie zou hij alles doen. Hij probeert bij haar uit de buurt te blijven, omdat hij vindt dat hij niet goed genoeg is voor haar. Kylie weigert echter om Oz op te geven. Maar kan ze hem nog redden? Of is het al te laat?

Oorspronkelijke titel: Falling Under
Taal Nederlands
Vertaald door Jeannet Dekker
ISBN10: 9021401983
ISBN13: 9789021401980
Categorieën: Romans/New Adult
Verschijningsjaar: 2016
Bindwijze: Paperback
Aantal bladzijden: 294 pagina’s
Uitgeverij: Querido

Ik mocht dit e-boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie,
hartelijk bedankt hiervoor!

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


Zoals ik al wel vaker in mijn recensies heb vermeld; ik hou niet van daadwerkelijke gezichten/mensen op covers. Dit haalt de 9200000052047871mogelijkheid tot mijn eigen fantasie weg. Wat als de man op de cover voor mij totaal niet overkomt?

Bij dit boek slaat het echter alles! Oz is een langharige badboy, een jongen die death metal shirts en kistjes draagt en vol zit met littekens. Kylie is een roodharige blanke meid met weelderige vormen…. Kijk naar de cover…. Zie je waar het mis gaat?

Hoe kan er zo’n verkeerde cover geplaatst worden? Had het dan bij het origineel gehouden! Naast deze grove fout vind ik de cover sowieso overkomen als een doktersromannetje en dat is echt compleet niet aan de orde!

De binnenkant


Ken je de uitdrukking Don’t judge a book by it’s cover?

Nou precies dat dus want hoe waardeloos de cover ook past bij het verhaal…. de binnenkant was toch echt wel heerlijk om te lezen!

Ik lees vaker boeken met soortgelijke verhalen… Boy meets Girl en één van de twee of beide heeft een dramatisch verleden en ik elkaar vinden ze hun redding. Je verwacht dan dat dit een dertien in een dozijn boek is want er is weer een badboy met een verleden vol problemen.

Toch heeft dit boek me weer weten te verrassen en heb ik echt op bepaalde stukken vol spanning gezeten. Wat voor mij echt een pluspunt was in dit boek is dat het je neersmijt met pijnlijke emoties, je ophaalt met vreugde en er dan gewoon weer een klapper komt! De plottwisten in dit boek zijn niet mals en ik heb dit boek dan ook in één ruk verslonden.

Dat dit het derde deel uit de serie was heeft niet gedeerd, je kunt het dus prima als stand-alone lezen. Ik verwacht echter dat je net als mij ook de rest van de boeken zo snel mogelijk wilt lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.