In de Bios | December 2021

8 films die ik dolgraag op het grote scherm zou willen zien in december! Een paar films die me terug doen denken aan vroegâh en ook een heerlijke boekverfilming! Kijk je mee naar de films die in december in de bios gaan verschijnen?

Films staan op datum van release!

RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY

Actie | Horror
Release: 2-12-2021

Resident Evil is gewoon jeugdsentiment voor mij dus ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe film.

Met Resident Evil: Welcome To Raccoon City gaat fan en filmmaker Johannes Roberts terug naar de oorsprong van de populaire Resident Evil-franchise en brengt hij de games voor een nieuwe generatie fans tot leven op het witte doek.
Met Resident Evil: Welcome To Raccoon City gaat fan en filmmaker Johannes Roberts terug naar de oorsprong van de populaire Resident Evil-franchise en brengt hij de games voor een nieuwe generatie fans tot leven op het witte doek. Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van het grote farmaceutische bedrijf is de stad veranderd in een verlaten en woeste stad, waar iets kwaadaardigs schuilgaat onder de oppervlakte. Als dat kwaad uitbreekt, moet een groep overlevenden samenwerken om de waarheid achter Umbrella te onthullen, en alle krachten bundelen om de volgende ochtend te halen.

SING 2 (NL)

Animatie | Kinderfilm
Release: 8-12-2021

Sing 1 vond ik onverwacht echt hilarisch en dus ben ik ook wel benieuwd naar deel 2!

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

“Where will your dreams take you?”

Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster genaamd Clay Calloway ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

SOOF 3

Release: 9-12-2021

Eigenlijk vermijdt ik films met onderwerpen zoals die je kunt zien in de trailer. Ik ben hier veel en veel te gevoelig voor. Maar… Soof 1 en 2 waren echt genieten en Dan vind ik zo’n schatje!

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen.
Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

BON BINI HOLLAND 3

Release: 9-12-2021

De films worden misschien een beetje uitgekauwd maar toch zijn ze goed voor een avondje lachen!

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

Actie | Avontuur
Release: 16-12-2021

Hier kijk ik ontzettend naar uit! Ik vind Tom Holland echt een cutie en een super leuke spiderman! En Dr. Strange vind ik ook zo gaaf!

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

CLIFFORD THE BIG RED DOG

Familiefilm
Release: 22-12-2021

Mijn hart! Wat een heerlijke trailer! En die laatste zin van deze beschrijving mensen… we hebben een Clifford nodig! Er is plek voor iedereen ❤️

De tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) ontmoet een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York.
Haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey (Jack Whitehall) samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad. Clifford The Big Red Dog is gebaseerd op het geliefde personage uit de “Clifford The Big Red Dog” boekenserie van Norman Bridwell uitgegeven door Scholastic. Clifford laat zien dat er op de wereld voor iedereen plek is.

NACHTWACHT: DE DAG VAN DE BLOEDMAAN

Release: 22-12-2021

Deze film hoef ik niet zo zeer te zien maar ik wou hem er toch bij plaatsen voor mijn volgers met jonge kindjes want dit spannende avontuur is natuurlijk wel heel leuk om in de kerstvakantie te gaan zien!

Vlad, Keelin en Wilko komen terecht in het rijk der weerwolven. Hier heeft Wilko’s vader, Lupino, de wilde weerwolfclans in vrede verenigd. Samen met Wilko’s zus Rhea wil hij de weerwolven de moderne tijd inleiden.
Er wordt echter tegen hem samengespannen door enkelen die juist terug willen naar het recht van de sterkste. Tijdens een duister offerritueel creëren zij de Bloedmaan, een eeuwige zonsverduistering die de weerwolven woest en wild maakt. En er ontstaat een krachtig, onverslaanbaar monster. Onverslaanbaar? Ook voor de Nachtwacht?

THE MATRIX RESURRECTIONS

Actie | Science Fiction
Release: 23-12-2021

Ja, dik vet jeugdsentiment en wat ziet de trailer er gaaf uit! Ik ben heel erg benieuwd of Neo en Trinity me weer fan kunnen maken!

The Matrix Resurrections, van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski, is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity.

Mis ik iets? Naar welke film zou jij zeker gaan?

Let me know down below!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.