In de Bios | juli 2021

We mogen eindelijk weer! Ik ben zo blij dat ik weer naar het grote scherm kan gaan staren! Kijk je mee naar welke films hoog op mijn te kijken lijstje staan?

Als iemand me zoekt in juli dan ben ik vast in de bioscoop! Maar liefst 11 films die ik wil zien! En dan draaien er nu ook een x aantal die ik nog wil gaan kijken!

Goed genoeg geneuzeld, dit zijn de films die ik wil zien:

THE FOREVER PURGE

Horror Thriller
Release: 1-07-2021

Niet elke Purge film was even denderen maar deze lijkt me na het zien van de trailer stiekem wel weer tof!

Deze zomer worden alle regels gebroken in The Forever Purge wanneer een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen. In dit nieuwe hoofdstuk van de succesvolle horrorfranchise van Blumhouse zijn de leden van een ondergrondse beweging niet langer tevreden met één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Ze plegen een coup en zorgen voor oneindige chaos en slachtpartijen. Niemand is meer veilig. Adela (Ana de la Reguera, Cowboys & Aliens) en haar man Juan (Tenoch Huerta, Days of Grace) wonen in Texas, waar Juan werkt op de ranch van de rijke familie Tucker. Juan maakt indruk op pater familias Caleb (Will Patton, Halloween), wat jaloezie opwekt bij Calebs zoon Dylan (Josh Lucas, Ford v Ferrari). Op de ochtend na The Purge valt een gemaskerde bende moordenaars de familie Tucker aan – inclusief Dylans vrouw (Cassidy Freeman, The Righteous Gemstones van HBO) en zijn zus (Leven Rambin, The Hunger Games). Beide families worden gedwongen om samen te werken en terug te vechten terwijl het land in chaos verkeert en de Verenigde Staten om hen heen uit elkaar beginnen te vallen.

IN THE HEIGHTS

143 minuten | Drama | Muziek
Release: 1-07-2021

Fan van dansfilms en musicals ben ik over het algemeen niet. Honey was de laatste film die ik echt heel leuk vond. Of ja, Magic Mike 😋 telt die ook? Toch lijkt deze me wel mooi na het zien van de trailer.

De bedenker van de Broadway-musical “Hamilton” en de regisseur van “Crazy Rich Asians”, “Step Up 2: The Streets” & “Step Up 3D” nodigen je uit voor de gebeurtenis van de zomer, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden… “In the Heights”.
Lights up on Washington Heights… De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht even buiten metrohalte 181st Street, waar de mensen uit deze levendige en hechte gemeenschap door hun dromen worden samengebracht. Te midden van dit alles bevindt zich de sympathieke bodega-eigenaar Usnavi (Anthony Ramos) die elke cent die hij verdient opspaart, terwijl hij hoopt op en fantaseert en zingt over een beter leven.

DE FLUMMELS

84 minuten | Animatie | Kinderfilm
Release: 7-07-2021

Ik blijf een kind denk ik? Ik hou gewoon echt van animatiefilms en animatie donutdiertjes? Klinkt echt te schattig!

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Bo zijn Flummels – schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen.
Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden de Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden?

FAST & FURIOUS 9

143 minuten | Actie | Avontuur | Mysterie
Release: 8-07-2021

Ik hou van deze films maar Cena als het kleine gevaarlijke broertje?…. Daarvoor heb ik dan weer net te veel films met hem gezien als het lachtertje in de film.

In het nieuwste hoofdstuk in één van de meest populaire én langstlopende filmseries ooit – Fast & Furious 9 – is Vin Diesel Dominic Toretto en wordt hij weer herenigd met zijn Fast & Furious-family.

SPACE JAM A NEW LEGACY

Animatie
Release: 14-07-2021

Oh mensen, opbiecht tijd! Ik ben stokoud haha! Ik weet nog toen de eerste Space Jam film uitkwam, dat was 1996 en ik was er weg van! Love de Looney Tunes!

Ik vind het wel een beetje jammer dat er zo’n drama om de animatie van Lola heen was. Ik ben benieuwd hoe ze dat zouden doen bij een verfilming van Roger Rabbit met Jessica Rabbit 😋

Welkom bij de Jam! De wereldberoemde NBA-kampioen LeBron James beleeft een wild avontuur samen met Looney Tunes-legende Bugs Bunny in Space Jam: A New Legacy, een animatie/live-action-film van regisseur Malcolm D. Lee en een creatief team met daarin Ryan Coogler en Maverick Carter.
Welkom bij de Jam! De wereldberoemde NBA-kampioen LeBron James beleeft een wild avontuur samen met Looney Tunes-legende Bugs Bunny in Space Jam: A New Legacy, een animatie/live-action-film van regisseur Malcolm D. Lee en een creatief team met daarin Ryan Coogler en Maverick Carter. Deze knotsgekke samensmelting van twee werelden laat zien hoeveel sommige ouders overhebben voor hun kinderen. LeBron wordt samen met zijn jonge zoon Dom gevangengezet in een digitale wereld door een valse AI (artificiële intelligentie). Om hieruit te ontsnappen, moet LeBron zorgen dat hij met Bugs, Lola Bunny en de rest van de chaotische bende een basketbalwedstrijd wint van de digitale kampioenen van de AI. De Tunes nemen het op tegen de Goons, een team van ongekend sterke profspelers. Nog nooit heeft er voor LeBron zoveel op het spel gestaan. Het is een wedstrijd die bepalend is voor de band met zijn zoon en die bewijst hoe belangrijk het is om jezelf te blijven. De Tunes gaan tegen alle regels in en maken optimaal gebruik van hun unieke talenten. Door het spelletje op hun eigen manier te spelen, weten ze zelfs “King” James te verrassen.

WRONG TURN

110 minuten | Horror
Release: 15-07-2021

De vorige Wrong Turn films vond ik goed tot matig naarmate er meer van kwamen. Ik ben heel benieuwd of deze weer goed gaat zijn!

In de bloedstollende horrorfilm Wrong Turn dwalen zes vrienden af van een bekende hiking trail. Ze worden geconfronteerd met ‘The Foundation’: Een vijandige gemeenschap die in het bosgebied leeft en er alles aan doet om hun bestaan te beschermen. Zelfs als ze daarvoor moeten doden.

RUN

90 minuten | Horror | Thriller
Release: 15-07-2021

Ik hou van dit soort films… ik kom toch even niet op het woord…. even googelen…münchhausen-by-proxysyndroom! Ja, dat is een mond vol! Maar ja, gaaf vind ik dat! Natuurlijk niet dat er zulke moeders zijn maar meer het feit dat iemand echt zo ziek in zijn hoofd is en dat moment waarop de waarheid naar boven komt!

Chloe is in volledige thuis-isolatie opgevoed door haar moeder. Sinds haar geboorte controleert haar moeder alles.
Ze zit in een rolstoel en slikt elke dag medicijnen, krijgt thuis les en komt bijna nooit buiten het huis. Langzaam maar zeker komt Chloe achter de beklemmende waarheid, tot er nog maar één ding op zit… RUN!

HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD

116 minuten | Actie | Comedy | Drama
Release: 22-07-2021

Zo veel zin in! De vorige film vond ik zo leuk!

Na het succes van The Hitman’s Bodyguard zijn top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie.
Waar in deel één te zien was hoe Bryce gedwongen moest samenwerken met zijn aartsvijand Kincaid, is het duo drie jaar later opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia (Salma Hayek) te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. In een bizar kat-en-muisspel met hun maniakale tegenstander (Antonio Banderas), vliegen de kogels, ontploffingen en achtervolgingen je opnieuw om de oren.

OLD

Thriller
Release: 22-07-2021

Shyamalan maakt altijd een beetje vreemde en griezelig gestoorde films dus ik ben erg benieuwd!

Een gezin ontdekt tijdens hun tropische vakantie dat het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen… ineens duurt hun hele leven nog maar één enkele dag.
Old is de huiveringwekkende nieuwe thriller van filmmaker M. Night Shyamalan (Glass, Split) 

LUIZENMOEDER – DE FILM

Audiodescriptie blinden/slechtzienden met Earcatch
Ondertiteling doven/slechthorenden met Subcatch

Release: 28-07-2021

HEERLIJK! IK HOU VAN JUF ANK!

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm!
Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

ESCAPE ROOM: TOURNAMENT OF CHAMPIONS

Actie | Thriller
Release: 29-07-2021

Escape rooms en thriller genre, ja dan maak je mij wel enthousiast hoor! Mijn spannende film liefhebbend hartje word er gelukkig van deze maand!

Escape Room: Tournament of Champions is het vervolg op de succesvolle thriller Escape Room uit 2019. In dit nieuwe deel komen zes personen vast te zitten in nieuwe levensgevaarlijke escape rooms. Gaandeweg ontdekken ze wat ze met elkaar gemeen hebben waardoor ze kunnen overleven en komen ze er achter dat ze allemaal het spel eerder hebben gespeeld…

Mis ik iets? Naar welke film zou jij zeker gaan?

Let me know down below!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment