What to Watch Weekend: Independence Day Resurgence

|Verenigde Staten|Sciencefiction|Actie|288700.300

Acteurs oa Liam Hemsworth, Maika Monroe en Jeff Goldblum

Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramm­a om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingsrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Twintig jaar geleden, oh help!!!! Keek ik deze film met Will Smith! Ik vond hem toen al geweldig en nu deel 2 uitkwam was het toch een soort van jeugdsentiment!

Ik lees bijna alleen maar slechte recensies en waar dat aan ligt vraag ik me dan ook echt af? Mensen kijken denk ik te kritisch naar een alien film! Het is bedoeld als vermaak, het is niet allemaal wetenschappelijk geneuzel dus waarom klagen over cliches?

Ik genoot van een groot deel van de cast! Jeff Goldblumm die ook in deel 1 speelde vind ik een hele leuke acteur en hij en zijn vader in deze film waren echt vermakelijk! Sommige mensen vinden de grappen flauw maar ik hou er wel van!

In een razendsnel tempo gebeuren er ontzettend veel dingen en de special effects in deze film samen met meneer Hemsworth maken het al wel waard om deze film op groot scherm te zien!

Independence Day Resurgence, gaat dieper in op het alien ras en we ontdekken ook iets nieuws waardoor wij lijken achter te lopen met al onze techniek! Kortom deze film is gewoon een coole sci-fi die mij in ieder geval wist te bekoren! And did I mention Liam Hemsworth 😉

kijkwijzer-12 kijkwijzer-geweld kijkwijzer-groftaalgebruik

 

 

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments