|Invallertje|De belevenissen in Wonderland

Huh?!? Geen #1000vragenaanjezelf deze week? Nee, helaas staat de blog van diegene die de vragen wekelijks vernieuwde even stil dus deze week even een invallertje!
Om toch een beetje persoonlijk te blijven op de dinsdag maak ik er even een soort dagboekje van met mijn avonturen van afgelopen week!

Zaterdag 30 april

Oef wat een nacht…. na het grote mensen feest heb ik amper geslapen en dat is dus even knap balen want de wekker ging vandaag om 7uur…. waarom zo vroeg op een zaterdagochtend? Nou mijn man besloot om gisteren nog wat kindjes uit te nodigen zonder daarbij rekening te houden met vervoer dus terwijl hij stad en land afbelt voor een grotere huurauto naast mijn bolide reis ik af naar Apeldoorn om daar de taart van mijn smurfje op te halen!

13133095_1165549043489992_1617615883347818101_n

We moeten om 12uur terug zijn want dan staan er allemaal gillende meiden op de stoep dus we stappen gauw in de auto om naar onze bakSTER te rijden!

Hokey Pokey Funcakes

Wat een juweeltjes van taarten weer he! Ik was zo bang om naar huis te rijden met deze juweeltjes!

Eenmaal thuis bleek dus dat manlief een auto geregeld had en dat we die moesten gaan ophalen. Goed zo gezegd zo gedaan, auto opgehaald bijna thuis komt opeens mijn smurf met het feit dat we nu ook niet genoeg giftbags hebben dus hup de auto weer in en vol gas naar de stad!

Precies om 12uur stoppen we voor ons huis waar alle meiden al staan te wachten!

We verstoppen de cadeautjes, eten taart en vertrekken naar Bounzz Apeldoorn (ja, niet slim dus want ik rijd heen en weer naar Apeldoorn gelukkig rijd mijn bolide op diesel 😉 )

Bij Bounzz springen de dames 2 uur lang en leren zelfs de wat minder lenige dames om salto’s te maken en te landen op hun voeten! Helemaal verhit vertrekken we naar huis waar ze allemaal omkleden en we snel richting die vieze vette McDonald’s rijden…. kids will be kids…. Nadat ze gevuld zijn met vet en lucht gaan we naar de bioscoop waar we kijken naar Jungle Book!

Om 21uuur komen we de bioscoop uit en verwacht je enigszins vermoeide kindjes bij je te hebben maar de dames gingen gewoon door tot 4uur nachts zonder problemen!

Zondag 1 mei

De kids zijn ze zo moe dat ik de ouders maar een berichtje stuur dat het feestje uitloopt en zo mogen bijna alle meiden tot 4uur blijven. Denk je nu dat daar mijn rust begon? Nee hoor, er bleven nog wat kids nog een nachtje slapen dus gingen we in de avond lekker tapas eten want tja ik was best wel een beetje gebroken!

Maandag 2 mei

Mijn huis is te leuk, de logeetjes willen nog niet naar huis en dus zitten we heerlijk de hele dag buiten met veel speelgoed en veel lol!

Dinsdag 3 mei

Na een nacht ontzettend slecht slapen van de zenuwen is het vandaag zo ver! De brainstorm bij Moon Young Adult. 13124460_886590711467007_2348591089618166017_n
Vol zenuwen stap ik in mijn auto en ik twijfel zelfs nog even of ik wel ga door al mijn stress…. Ik zou namelijk met de trein gaan samen met lieve Melissa van Melissa’s Bookworld…. Helaas moest zij afzeggen want er is een klein doperwtje in haar buik geplant dat haar erg beroerd maakt in het eerste deel van de zwangerschap! Met even zo misselijke gevoelens zie ik echter dat ik treinen en trams moet pakken om op de plaats van bestemming te komen…. gezien ik een ramp ben met OV en het ook niet super goed doe in mijn uppie buiten de deur besluit ik de auto te pakken! Ondanks een file kom ik ruim op tijd aan en blijken mijn zenuwen compleet ongegrond! Wat een ontzettend gezellige boel! Bij binnenkomst blijk ik tot de mysterieuze persoon gedoopt te zijn omdat er nergens echte foto’s van mij te vinden zijn 😉 voor veel bloggers en de uitgevers is nu het mysterie ontrafelt! Ze hebben een gezicht bij Kwante in Wonderland!

Na een hele leuke brainstorm met ontzettend goede vragen vanuit Moon krijgen we nog ontzettend leuke cadeautjes!!!

Woensdag 4 mei

13177808_886951534764258_4538327107867618444_nDe eerste rustdag sinds Koningsdag….

Mezelf heerlijk in de tuin geïnstalleerd! Smurfje leest heerlijk haar boek en ik duik ook mijn nieuwe boekje in!

Nummer 45 dit jaar is #mannenhakkenvrouwenpakken Nederlands eerste lesbische chicklit!

Binnen no time heb ik hem uit en ik gaf dit boek dan ook ❤❤❤❤ mijn recensie verschijnt binnenkort hier in Wonderland!

 

Donderdag 5 mei

Bevrijdingsdag, vandaag besluit ik om mijn smurf de keuze te geven…..

Ik vul een picknickmand met lekkers, bepak mijn fiets met plaids en boeken en spelletjes en smurf besluit dat we naar de kinderboerderij fietsen! Na een heerlijke fietstocht komen we dan aan en hebben we een middag met heerlijk weer!

Avonds om 8uur is het zover de Blossom Books Read-a-thon gaat weer van start…. al in mijn post schrijf ik dat ik met zo veel mogelijk lezen mijn best ga doen maar dat de datum altijd wat lastig ligt ivm de meivakantie! Toch lees ik vandaag 1 heel boek uit!

Vrijdag 6 mei

Weer vroeg op want het zonnetje schijnt, de lucht is blauw….. (elke mama slaat nu haar handen voor dr ogen terwijl ze mij verafschuwt omdat dit deuntje nu in je hoofd zit 😉 ) Vandaag is het weer een picknickmand dag! En we gaan nu voor een park! We bepakken de fiets en genieten de hele dag van deze zomerse temperaturen!

Wel moesten we drie keer van plaats verwisselen door Kwakkel….(Mijn smurf doopte hem zo…) De agressieve gans op onderstaande foto die ons door het park hen bleef achtervolgen met zijn vrouwtje!

Zaterdag 7 mei

13118955_888596641266414_3602482277105385375_n

 

Vandaag weer een flinke fietstocht gehouden en beland aan de Rijn waar we vlak na het neerploffen konden genieten van de Giro del Italia die voorbij kwam! Zelfs de koeien waren enthousiast in het roze gekleed 😉

Daarna nog een stuk verder gefietst naar een recreatieplas waar mijn smurf zelfs nog even gezwommen heeft…. Je moet het maar durven in dat ijskoude water!

 

 

 

 

Zondag 8 mei

13094253_889352821190796_1243444497174323905_n

De laatste dag van de vakantie breekt aan en in alle vroegte vertrekken we naar het stukje Carribean in Nederland ♥

Hier lezen, zwemmen en zonnen we tot in de late uurtjes! Thuis aangekomen snel gedoucht en naar bed want morgen gaat de wekker weer en is het Lui Lekker Leven voorbij….

Om 8uur is de #bbreadathon afgelopen en heb ik slechts 2 en een half boek gelezen…. ik was te druk met genieten om echt aan de challenges etc deel te nemen!

Hoeveel las jij? En wat heb jij allemaal gedaan in deze heerlijke zonnige zomerse week?

 

4 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik heb echt heel weinig gelezen, op de één of andere manier kwam er telkens weer iets tussen wat gewoon niet handig was. Maar goed hopelijk krijg ik nu weer wat meer leestijd.
  Annabel onlangs geplaatst…Brainstorm bij uitgeverij MoonMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Hihi, de anonieme Kwante. 🙂 Ik heb toch een foto van je gezien toen je meedeed aan het blogger-vriendenboek hoor. Gelukkig kan je een persoon ook leren kennen zonder er foto’s van te zien – jouw blogposts vormen alleszins een mooi beeld van een mede-boekenworm. De taarten van je dochters verjaardag zien er erg knap uit. In het verleden heb ik enkele ladingen cupcakes versierd voor vrienden en familie, maar aan taarten heb ik me eigenlijk nooit gewaagd.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Anderen in de spotlight zettenMy Profile

  • Hihi ja ik vond het erg grappig om te zien hoe mensen toch verbaasd keken bij mijn binnenkomst. Ik val denk ik niet onder het kopje ‘Duidelijke Boekenwurm’! Ik vind inderdaad een mening vormen zonder foto’s heerlijk! Zo krijgt men ook geen vooroordelen en oordeelt men puur op wat hij/zij voor een gevoel krijgt in plaats van wat je ziet! Ja de taarten waren weer heerlijk! Ik zelf bak wel taarten voor kennissen echter met de verjaardag van mijn smurfje waag ik me er niet aan heb het dan al druk zat! Voor volgend jaar zit ze al met een thema in haar hoofd en ik denk dat dat echt spectaculair gaat worden qua taart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: