Recensie | Isabella en het spookkasteel (Isabella Maan #6) – Harriet Muncaster

Recensie | Isabella en het spookkasteel (Isabella Maan #6) – Harriet Muncaster

Haar mama is een fee, haar papa is een vampier en zij is een beetje van allebei. Isabella's klasgenootjes zijn allemaal een beetje bang wanneer ze op schoolreis gaan naar een griezelig, oud kasteel: wat als ze een spook zien?Isabella moet haar vrienden tonen dat dingen die eerst eng lijken soms helemaal niet eng zijn!

four-stars
Isabella en het spookkasteel geschreven door: Harriet Muncaster
Bladzijden: 115
Serie: Isabella Maan #6
Meer van deze auteur: Isabella gaat naar de kermis
Uitgeverij: Uitgeverij de Ballon | oktober 2018
Genre: Jeugd
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

De cover vind ik echt geweldig! Al die glittertjes en het roze dat zo mooi er uit springt door het vele zwart! En als je naar de hele serie kijkt pas het qua kleur allemaal zo mooi bij elkaar!

Dit is echt een coverbuy voor alle jonge meisjes die van glitters en roze houden!

Ik kreeg een e-mailtje met de vraag of ik dit boekje wou recenseren en gezien ik graag wat meer boekjes voor de jeugd recenseer zei ik volmondig ja!

Voor mij een gloednieuw verhaal! En dan het zesde deel uit deze serie!

Ik weet dus niet waar de eerdere delen precies over gaan en of het een chronologische volgorde heeft maar wat ik zo heb gelezen kan je elk deel prima als stand alone lezen!

Deze serie gaat over een jong meisje dat half fee is en half vampier! Haar mama is een mooie fee en haar vader een modieuze en vriendelijke vampier!

In elk boekje maakt Isabella een ander avontuur mee!

In dit deel vind je een schoolreisje en dan wel een hele spannende! Eentje naar een heus spookkasteel met ridders, prinsessen, monniken en misschien zelfs wel een echt spook!

Hoewel sommige van de kinderen elkaar heel bang hebben gemaakt gaan ze toch allemaal mee! Een van de kinderen heeft zelfs speciale anti spook spray meegenomen!

Isabella heeft er ontzettend veel zin in en haar vader de vampier misschien nog wel meer! Maar volgens mij komt dat omdat hij zichzelf er zo goed uit vind zien in een oranje hesje!

Eenmaal op het kasteel gaan de kinderen samen met de juf op onderzoek uit door alle kamers! Elke kamer brengt een speciale kist met zich mee en zo werd het een heuse zoektocht met allerlei activiteiten door het kasteel!

Isabella en haar eigenwijze vader vinden alleen iets heel anders! En om erachter te komen wat ze vinden moet je dit prachtig geïllustreerde boekje toch echt zelf lezen!

Ik kan je Isabella en het Spookkasteel (en denk ik dus de hele serie) aanraden als je kind van spannende, maar zoete verhaaltjes houdt! Het verhaal word nergens te eng maar leest wel spannend genoeg weg om het in één keer (voor) te lezen!

[bol_product_links block_id=”bol_5bdb02b5de236_selected-products” products=”9200000095709301,9200000091690340,9200000084578096,9200000079579105,9200000066253936″ name=”isabella maan” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.