Kerst, kerst en nog eens kerst!

De leukste kerstfilms die te vinden zijn op alle streamingsdiensten die Wonderland heeft! Dus ben jij ook lid van Videoland, Netflix, Disney+ en Prime Video kijk dan vooral even mee naar welke heerlijke films jij niet mag missen om in de kerstsfeer te komen!

Sommige films zijn natuurlijk al wat ouder en al bekend. Is de titel nog onbekend voor jou en staat er geen beschrijving bij dan kun je door op de titel te klikken de trailer bekijken!

Netflix

Op Netflix vind je natuurlijk zat oudere kerstfilms die je wellicht al eens zag en dan heb ik het over titels als:

The Christmas Chronicles, The Grinch, Holidate, The Holiday Calendar, Let it Snow

Maar dit jaar ook wat nieuwe titels, althans wel voor mij!

A castle for Christmas

“Come home to where your dreams began.”

Als de Amerikaanse auteur Sophie tijdens de feestperiode naar Schotland vliegt, wordt ze verliefd op een kasteel. Ze wil niets liever dan het optrekje kopen, maar waar ze nog geen rekening mee heeft gehouden, is dat het kasteel een bijzonder eigenaardige eigenaar heeft. De stekelige Myles wil het adellijke huis niet verkopen aan een buitenlander, waardoor de twee tegen elkaar opbotsen. Aan Sophie dus de taak om toch een compromis te vinden.

Single all the Way

AAAHHHH de auteurs in deze film…. deze moet geweldig leuk zijn!

“Peter and Nick are just friends. Peter’s family knows better.”

De eeuwige vrijgezel zijn tijdens de feestdagen: Peter wil niet langer die persoon zijn. Als hij zijn vriend Nick inschakelt om te fungeren als vriend tijdens de feestdagen, valt het plan compleet in het water als zijn moeder zich ermee bemoeit. Zij wil haar zoon namelijk koppelen aan een knappe fitnesstrainer, James.

Nisser of Elves

Zin in een wat enger kerstgevoel 😉 kijk dan naar deze Deense nieuwe serie

In de hoop om hun band te herstellen tijdens kerst reist een tiener samen met haar familie naar een afgelegen Deens eiland. Het eiland wordt bestuurd door een streng religieuze gemeenschap. Naast deze gemeenschap leven er ook elven op het eiland. Deze houden zich op in de bossen en blijken woeste wezens te zijn waar de lokale bevolking doodsbang voor is. Wanneer de familie een babyelf vindt en mee naar huis neemt, verandert hun vakantie in een nachtmerrie en raakt de familie verwikkeld in een strijd om leven of dood.

Love hard

Een Catfish kerstverhaal! Deze keek ik al en ik kan zeggen dat hij best vermakelijk was!

“A romantic comedy about the lies we tell for love.”

De hopeloze, maar eeuwig single blijvende journaliste Natalie uit Los Angeles denkt dat de dingen beginnen te verbeteren als ze Tag, een dromerige jongen van de oostkust, aan de haak slaat via een dating-app. Ze besluit hem voor de feestdagen te verrassen. Maar dan ontdekt ze dat ze wordt opgelicht door de jeugdvriend van Tag, Josh, die al evenveel pech heeft in de liefde. Toch doet ze een poging om weer verliefd te worden.

A boy called Christmas

“Experience the magic.”

Een jongen genaamd Nikolas begint aan een buitengewoon avontuur in het besneeuwde noorden. Zijn vader is daar op zoek naar het legendarische dorp van de elven, Elfhelm. Met een eigenzinnig rendier genaamd Blitzen en een trouwe muis als huisdier, ondervindt Nikolas al snel zijn lot en bewijst hij dat niets onmogelijk is.

Prime Video

Op Prime Video vind je een hele berg aan Hallmark kerstfilms die je hart zullen verwarmen met hun cheesy en vaak romantische verhalen.

Daarnaast vind je hier natuurlijk ook de Grinch en wat betaalde kerstfilms maar wat er voor mij uitsprong was een voor mij onbekende tekenfilm.

Elliot

“Big Dreamers Dream Big”

Op 21 december kondigt Blitzen zijn pensioen aan. Hierdoor krijgt het paard Elliot de kans om zijn levensdroom waar te maken: een plekje krijgen op de slee van de Kerstman. Hij heeft hiervoor drie dagen. Elliot en zijn vriendin Hazel gaan op pad en leren tijdens hun reis in zichzelf te geloven.

Disney+

En ook op Disney+ geen gebrek aan bekende kerstfilms, onderstaande mag je met een kind niet missen!

Tim Burtons Nightmare before Christmas, Santa buddies, Santa paws 2

Videoland

En ook op Videoland wat oudere en bekende titels die je zeker in de kerstsferen weten te brengen!

The Holiday, Office Christmas Party, It’s a very very Muppet Christmas movie, Love Actually

Nog niet genoeg kerst?

Vertel, welke films kijk jij? Of welke in dit rijtje films ga jij zeker kijken?

Bovenal wens ik je alvast hele fijne feestdagen 🎄

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.