Laat Me Sterren Zien – Lizzie van den Ham

Tori is vastbesloten om een nieuw leven te beginnen, ver weg van haar bemoeizuchtige ouders. En wat is er dan handiger dan verhuizen naar een plek miljarden kilometers verderop? Ze heeft haar hele leven als rijke ambassadeursdochter op de planeet Mars gewoond, maar de stageplaats die ze accepteert bevindt zich op een ruimtestation vlakbij Saturnus. Ideaal dus!
Waar Tori echter geen rekening mee heeft gehouden, is dat een nieuw leven beginnen zonder met de geesten van het verleden af te rekenen niet zo gemakkelijk is. Na een vreselijke ervaring met een jongen die geen ‘nee’ wilde horen, is ze nog steeds bang voor mannen die al te veel belangstelling voor haar hebben. En laat Alen Novak, het sexy hoofd van de beveiligingsdienst, nou net interesse in haar tonen… ook al is hij net zo arrogant als aantrekkelijk. De ideale schoonzoon is hij in elk geval niet, dankzij zijn duistere verleden.
Zal Tori erin slagen om haar hart weer voor iemand open te stellen die het echt verdient?


Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: september 2016
Uitgeverij: Dutch Venture Publishingc
ISBN10: 9463181113
ISBN13: 9789463181112
Categorieën: Roman
Type boek: Paperback
Aantal bladzijden: 226

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De coverlaat me sterren zien


Ja… daar ben ik weer…. de grote geen gezichten miep!

Ik kan er niks aan doen maar had een raket op de cover gezet met planeten en sterren en ik had het ook gelezen! Om duidelijk te maken dat het een romantisch verhaal is hoeft er toch niet perse een (bijna) zoenend stel op….. Als je naar alle covers kijkt van alle romantische boekjes dan word je doodgegooid met al die semi kussende stelletjes. Ik als anti kudde dier zeg, be different! Be a flamingo in a flock of pigeons!

De binnenkant


Na toch al wat meer boeken die de laatste tijd gaan over verhuizen naar de ruimte of leven op andere planeten was ik een beetje bang dat dit als een zoveelste van al die verhalen zou gaan voelen. Niks is minder waar want Lizzie heeft gewoon een fris nieuw verhaal neergezet!

kWe leven ongeveer in het jaar 2193, dit haal ik uit de tekst dat er een hoop taalveranderingen zijn gemaakt sinds The Fugitive (film uit 1993) werd opgenomen tweehonderd jaar geleden. De wereld zoals wij die nu kennen is niet meer, er zijn nog steeds mensen woonachtig op Aarde maar ook verdeeld over planeten. Tori (Victoria) maakt deel uit van de hogere rangen, haar vader is ambassadeur op Mars en zij worden dus gezien als de Elite. Ze woont vanaf dat ze 5 jaar oud is op Mars maar werd een beetje moe van haar ouders die verwachten dat zij netjes in een keurslijf zou rond paraderen hoe hun wenste. Om hieraan te ontsnappen gaat ze stage lopen op een ruimtestation genaamd Desida 2.

Bijna meteen na aankomst neemt het boek je met lichtsnelheid mee door een spel van aantrekken en afstoten! Gevuld met humor maar ook frustrerende en spannende momenten waardoor je dit boek binnen no-time uitleest!omslag-laat-me-sterren-zien

Een heerlijk  verhaal! Waarom geen 5 hartjes? De achtergrond van waarom en hoe we op andere planeten terecht zijn gekomen terwijl aarde nog steeds bewoonbaar is had van mij meer gevormd mogen worden!

y

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.