Losing it (1) – Cora Carmack

Bliss Edwards is bijna afgestudeerd en heeft ‘het’ als enige in haar vriendenkring nog niet gedaan. Ze vindt dat daar maar eens een eind aan moet komen en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Eindelijk met een aantrekkelijke jongen in bed beland, raakt Bliss in paniek en gaat ze ervandoor. Alsof dat nog niet gênant genoeg is: als ze het lokaal van de nieuwe docent drama inloopt, herkent ze de man die ze acht uur eerder naakt achterliet in haar bed… Losing It is het eerste deel van een zeer succesvolle trilogie. Het stond hoog op de New York Times- en de USA Today-bestsellerlijsten.

Auteur: Cora Carmack

Nederlands
256 pagina’s
Uitgeverij Q
juli 2015

Ik geef dit boek 

Onder de titel van het boek prijkt de tekst

“Niet zo makkelijk als het lijkt”

En dat mag duidelijk gemaakt zijn met dit boek!

Op de eerste bladzijde heeft het boek me al door de volgende tekst;

“Ergens tussen Saved by the Bell en Gossip Girl werd het bizar dat een meisje van de middelbare school kwam met haar maagdenvlies intact”

Hoever Bliss gaat in haar paniekaanvallen zodra de kans op echt ontmaagd worden te dichtbij komt, hier zeg ik alleen maar Hamlet, gewoon hilarisch!0b2d466d26be9418fdd4783cfa95b280

Een maagdelijke studente, een vriendin die je pusht om je status van maagd te verliezen, onenight stands, een leraar met een goddelijk accent, vrienden die meer willen zijn dan vrienden, nee makkelijk is het niet!

Niet een geweldig nieuw verfrissend verhaal, maar je raast er wel als een sneltrein doorheen, een leuk, romantisch en enigszins opwindend boek met leuke personages waar je jezelf goed mee kunt identificeren, zeker leuk genoeg om de rest van de reeks ook te lezen!

Cora Carmack schreef namelijk ook nog de volgende vervolgdelen:

Keeping Her (Losing It, #1.5)
Waarin we Bliss en Garrick volgen naar Londen, een soort Meet the Parents 😉

Inking Him (Losing It, #1.6)
Dit hele korte verhaal schreef Cora voor één van haar fans Kerry, zij had de diagnose longkanker gekregen en Cora wou iets speciaals doen voor Kerry. “Losing It” en Hamlet waren Kerry’s favorieten dus schreef Cora dit korte verhaal voor haar. (bron Goodreads)

Faking It (Losing It, #2)
In dit deel volgen we het verhaal van Cade, één van Bliss vrienden van school.

Finding It (Losing It, #3)
In dit deel volgen we Kelsey, de vriendin van Bliss.

Seeking Her (Losing It, #3.5)
Ook dit deel draait om Kelsey.

 

Hopelijk worden deze delen ook nog vertaald.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.