Love you once, love you still, always have, always will ❤️

En dan hebben we het natuurlijk over boeken! Zeg nu zelf, boeken krijgen en boeken geven is altijd liefde! Misschien ben je er nog helemaal nog niet aan toe maar het is natuurlijk de tijd van het jaar om de Valentijn swap te gaan openen en die inschrijving opent nu al!

Wanneer ik dit typ is het nieuws allemaal nog steeds ellende en om mezelf een beetje af te leiden en ik me amper kan concentreren op het lezen besloot ik dus maar alvast de Valentijn swap op te starten!

Vandaag is de nieuwsbrief er uit gegaan naar de mensen die zich hebben aangemeld voor de swap nieuwsbrief. Zij weten dus al wat de bedoeling precies is en kunnen dus hier drukken!

Heb jij de nieuwsbrief niet ontvangen?

Allereerst is het misschien een goed idee om je apart aan te melden voor nieuwsbrieven van de swaps! Ik probeer er vanaf deze ronde elke keer iets leukers van te maken en wellicht komen er in de toekomst wel extraatjes voor swappers die abonnee zijn van de swap nieuwsbrief 😉

Aanmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier!

En dan verder met de uitleg!

Belangrijk om te weten voor je je aanmeldt is dat het budget voor deze ronde is vastgesteld op 30 euro.

Ook fijn om te weten is dat we je heus niet echt koppelen aan een Cupido!

Geen geswipe naar links of rechts of enge dates 😉

Vind je partner het een beetje vreemd dat (mocht er een man meedoen) jij van Cupido een pakketje krijgt of jij aan een Cupido een Valentijnspakketje moet sturen?

Dan laat het ons gerust weten! We koppelen je dan gewoon aan een suikerhartje!

Anti Valentijn?

Misschien omdat je single bent? Altijd een fijne periode met al die cheesy ellende overal!
Of misschien is je partner wel iemand die het altijd vergeet?
Misschien vind jij het commerciële onzin!
Of wellicht gooit corona ook wel roet in alle romantische plannen die je normaal gesproken hebt!

Dan komt daar mijn Secret Valentine in beeld! Geen romantiek in onze swaps! Maar wel een cheesy, romantisch ingepakt pakketje met hetgeen waar wij allen van houden: Boeken!

Binnen Budget!

Wat is er verplicht voor die 30 euro?

Zoals jullie wellicht weten is de Valentijn swap een kleine swap.
Dit houdt in dat je dus je volledige budget uitgeeft aan boeken!
Gezien de Nederlandse boekenprijzen is het dus van belang dat je je verlanglijstje vult met boeken die het mogelijk maken om het budget volledig te benutten.

Als je bijvoorbeeld een boek van 9,95 en een boek van 20,00 op je lijstje plant word ik heel blij! Of misschien twee boeken van 15 euro. Ze zijn heus te vinden.

Voor de Engelstalige lezers, Bookdepo word qua tijd ook krap. Kijk of je wellicht op Amazon je boeken kan vinden, of als ze normaal geprijsd zijn bij de dikke blauwe meneer?

Mocht je nu echt enkel dure boeken kiezen zorg dan dat je zelf een goodie of iets dergelijks op je wensenlijstje zet waarmee jouw Cupido aan budget kan komen!

Let wel, Ali en Etsy word een beetje krap qua tijd!

Buiten budget?

Voor eigen kosten buiten het budget haal je nog een Valentijnskaart, let op dit dient een echte kaart te zijn! Zelf een kaart maken mag, maar dit is geen gewoon blaadje!

Thema verpakking! Je pakketje moet wel super romantisch zijn natuurlijk 😉 denk aan cadeaupapier met roosjes of heerlijk roze kleurtjes! Bij winkels zoals Big Bazar en Action is altijd wel iets te vinden! Vind je dat te gewoontjes dan kun je ook eens kijken bij StudioSoph.

Aangetekende verzending! Dit is met track en trace en verzekering! Het kost maar een beetje meer dan de andere verzending!

Karma!

Dus geen verplichting!

Vele van jullie maken soms een swap pakket wat over budget gaat, nu is dit (met mate) niet erg. Denk er alleen wel aan dat niemand je kan garanderen dat jouw Cupido ook over de top gaat!

Voor mij is de toevoeging van iets lekkers altijd wel een karma puntje waar ik aan voldoe! Maar dat is ook ieder voor zich!

De laatste swaps waren er ook heuse knutselkoninginnen. Helaas valt dit ook onder karma en prijs je dus maar heel gelukkig als één van deze dames jouw Cupido is en weer zo uitpakt!

Garanties?

Ik ben streng, maar wel rechtvaardig!

Hoewel ik best een strenge swap host ben kan ik natuurlijk niet de garantie geven dat jouw pakket fantastisch word.

Ik doe er wel mijn uiterste best voor door in de swap groepen naar sneak peeks te vragen en goed in de gaten te houden hoe mijn deelnemers zich inzetten voor een mooi pakket.

Mocht je pakket tegenvallen laat het me dan altijd weten, mocht ik het pakket ook summier vinden kan ik namelijk mensen uitsluiten van verdere deelnames!

Ik hou mijn groep liever kleiner en volwaardig dan groot en waardeloos 😉

Je hebt het tot hier gered en bent nog steeds geïnteresseerd?

Klik dan hier voor de link naar de nieuwe Facebook groep!

Meld je aan en wacht geduldig af!

Ik start (waarschijnlijk) na de kerst met toevoegen van mensen, hierbij houdt ik mijn checklists goed in de gaten.

Aanmelden voor de swap is geen definitieve deelname. Mocht je ergens een puntje op de naughtylist hebben gekregen dan is deelname of in overleg of word je helaas niet toegelaten.

Hierover is verdere discussie niet mogelijk.

Datums!

Aanmelden groep: vanaf nu!

Toelatingen groep: vanaf 25 december

Sluiting inschrijving: 1 januari

Trekking lootjes: 2 januari (doe ik mijn best voor)

Verzending: 5 februari

Openen pakket: 14 februari

Ik hoop op vele gemotiveerde Cupido’s en Suikerhartjes!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment