Make-up Book Tag

Wij vrouwelijke bookwurms houden er natuurlijk ook van om er mooi uit te zien en daarom deze week de Make-up Book Tag!

Hoe werkt het?

Simpel, je kiest de producten die je gebruikt en maakt er een foto van en zoekt er je boek bij!

 1. Acne Remover: What book would you “remove” from your memory?Untitled478_zps3hu8h169
 2. Moisturizer: What book “covers all” of the things you look for in a book?
 3. Foundation: Pick your favourite book that is the first book in a series
 4. Eye Primer: What is your favorite world “building”?
 5. EyeLash Primer: The “longest” book on your shelf?
 6. Eyeshadow: Pick a book that has your favourite colours on the cover
 7. Eyebrow Pencil: What novella really “filled in the gaps” that the novels left?
 8. Eyeliner: Pick a dark & mysterious book
 9. Mascara: Pick a long book
 10. Blush: Pick a book that had some cringe-worthy romance
 11. Lipstick: Your favourite book kiss
 12. Finishing powder/Bronzer: Pick your favourite book that is the last book in a series

Ikzelf gebruik eigenlijk bijna nooit make-up behalve wanneer ik op stap ga! Wat ik wel op mijn make-up tafel heb staan zie je in deze tag!

Zucht als puberaal meisje een supergave gladde huid hebben en nu geteisterd worden met dagen waarop mijn kin meer weg heeft van Vesuvius…. Ik smeer en reinig me suf maar toch blijft dat kinnetje een vervelende krater die soms uitbarst!!!
Heb je een gouden tip hoor ik het graag want puistjes zijn NIET leuk! Of je nou jong of iets minder jong bent!

Het boek heb ik niet helemaal gelezen maar de fragmenten die ik onder ogen kreeg wil ik graag uit mijn geheugen verwijderen! Wat moet ik zeggen zodat je een beetje mijn gevoel begrijpt…. Oke je kent de new adult boeken en natuurlijk Mr. Grey met zijn 50 tinten grijs tot in de rode kamer…. Laat ik het maar gewoon er uit gooien ik ben absoluut geen preutse dame…. Ik hou echt wel van het erotische genre…. Maar dit boek is eerder een very low budget pornmovie… je weet wel zo een waarin de man alles is (vooral immens groot geschapen natuurlijk) en waarin de vrouw behandeld word als de eerste de beste goedkope straatsloerie…. Nope dit boek moet echt uit mijn hoofd verdwijnen…. Waar is Miss Granger als je haar nodig hebt?

Zucht alsof Vesuvius nog niet genoeg is heb ik ook nog eens het plezier van een gemengde huid…. lekker vette wangetjes en neus en de rest is droger dan de Sahara woestijn…. Dus ik blijf lekker moisterisen (I think that’s not even a word..) al kan ik dat geloof ik beter in sprayvorm in mijn tas stoppen…..

Soulmates… zucht…. Spanning, liefde, gevaar…. dit juweeltje heeft het allemaal!!! Ik beloof je dat dit een rollercoaster is aan emoties!!!

Deze foundation heb ik in al mijn vier seizoenstinten staan… Ik ben namelijk lekker poepiebruin in de zomer, gezond getint in de herfst, licht getint in het voorjaar en in de winter is zelfs Sneeuwwitje jaloers op mijn bleke bijna lichtgevend transparante huid…. Dan te bedenken dat ik van buitenlandse afkomst ben…. Yep.. don’t know what went wrong… Maar goed deze foundation zorgt ervoor dat ik er altijd net wat frisser uitzie als het op mijn huidje smeer…. tenzij Vesuvius actief is… als ik dan deze foundation gebruik is het alsof ik lijd aan de een of andere besmettelijke infectie…. I KID YOU NOT!!!

Over op het boek…. Ik ben zo verliefd op de Hush Hush saga… 4 delen is eigenlijk te weinig aan Patch materiaal!!! Er zijn mensen die deze boeken niks vinden…. ik snap die mensen eigenlijk niet zo goed…. Patch is gewoon goddelijk… Of nou ja…. gevallen engellijk???

Ik hou van brons en gouden tinten oogschaduw! Deze oogschaduw moet je echt never nooit gebruiken als je geen goede make-upremover in huis hebt..hij heet niet voor niks color tattoo… Don’t say I didn’t Warn(er) you 😉
(stiekem lag ik echt heel erg dubbel om mijn eigen verzonnen woordgrapje….. hubby zei: “ohw, okay…” Not sure of mijn grapje nu echt stom is of dat hij dat is…. you tell me?)

De Juliette trilogie van Tahereh Mafi, mensen die deze serie niet goed vinden zijn GEK!!!
Wat heb ik genoten van deze boeken zeg en wat zijn de covers prachtig!!!!
Nog heel even en dan kan ik Tahereh irl vertellen wat een geweldig mens ze is en dat ze me echt Warner verslaafd heeft gemaakt….

Deze eyeliner is net zo goed als de color tattoo oogschaduw, lekker makkelijk aan te brengen met het kwastje en gaat nergens heen!!! Dus geen halve pandabeer acties op je gezicht bij inspanning of een hete dag!!! Voor iemand die weinig make-up draagt en vaak in dr ogen wrijft dus best een must…. Ik zal wel nooit een echt meisje meisje worden die smorgens om 6u aan haar kaptafeltje zit en de perfecte wing op haar ooglid aanbrengt maar met deze eyeliner doe ik wel mijn beste pogingen 😉

Het boek Marked en eigenlijk de hele House of Night serie was voor mij tot nu toe een groot genot!!! Ik hou echt ontzettend van dit soort boeken en kan tot mijn groot genoegen zeggen dat ik tot deel 8 gelezen in de kast heb staan en dus nog een paar delen te gaan heb!

fe53ea027d8a55833af2d9ed7ed2a357

Go EXTREME or go home 😉 heerlijke mascara dit voor die lekkere dramatische look!!! Mooie wing erbij en ik ben blij….
Ik word eigenlijk altijd blij als ik een leuk opgemaakte snuut heb maar ik hou zo veel van mijn bed in de ochtend…. Later als ik groot ben word ik een meisje meisje….. sta ik om 6u naast mijn bed om te make-uppen en draag ik vast veel meisjeskleurtjes kleding….. voor nu is het ik en deze uber dramatische mascara en mijn zwarte kleding!!!

Een lang boek, een lange serie, een dik boek…. hoe je wilt! Deze serie heeft het allemaa!!! Dikke pillen en dan ook nog eens uitbreidingen…. op mijn TBR ligt dus de TMI & TID reeks te wachten en geloof me dat lezen duurt echt looooooonnnnggggggg!!!!

En als finishing touch eindig ik met mijn (ja ook al) drama lippotloodstift…. Ja ik weet het dat klopt niet maar een potlood is droog, een stift is nat… Dit ziet er uit als een potlood maar voelt als een stift…. Yep… ik draaf weer eens door…. Maar goed terug naar de potstift 😉 deze kleuren zijn amazing!!!! Mijn favo’s zijn 630 Nude Perfection, 140 Minimalist, 510 Red Essential (mooi klassiek rood) en mijn numero uno 520 Light it Up…. Dat is echt mijn Wear RED lipstick and rule the World potstift 💋

En dan het boek, je zult me vast al helemaal zat zijn want ik maak een half werkstuk van deze tag 😉
Mijn favoriete boek kus tja die moet je zelf maar gaan ondervinden in White Hot Kiss…. Geloof me hij is de titel waardig 😉

Zo dat was hem dan! Mijn uberlange en soms uber dramatische tag! Ik hoop dat je hem leuk vond!

Veel liefs,

Kwante

Ohw en ik geef bij deze het make-up kwastje door aan:

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.