Movie Monday: Mannenharten 2

Nederland, Komedie229344.300 90 minuten

Acteurs oa Daan Schuurmans, Barry Atsma en Jeroen Spitzenberger

Ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje. De baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) drijft hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels, die besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien. En dan is er nog de hopeloos romantische Younes, die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder…

Vanaf 17 december in de bioscoop

kijkwijzer-seks kijkwijzer-drugs kijkwijzer-12 kijkwijzer-groftaalgebruik

Ik geef deze film ♥♥♥

Een redelijke film, met name Niels en zijn expertise na de versiercursus waren humoristisch, oh en de blunders bij de aftiteling…. Ohw oeps…

Wouter en Nicole zijn een koppel zoals ik me voorstel dat er wel meer zijn, druk druk druk en weinig tijd meer voor elkaar waardoor ze naar andere dingen gaan verlangen in plaats van aan hun relatie te werken. Samen met Tim maakt Wouter nog wat rare sprongen waar dan weer stukjes bij kwamen kijken waar ik tenenkrommend toekeek:

Drugsgebruik van een studente die haar pilletje wil delen met Tim, waar dan de uiterst volwassen (zeg maar gerust middelbare leeftijd) Tim op reageert met ‘Snoep jij maar lekker op!’ Ik kan er slecht over uit dat er bij een 12+ film drugs word gepromoot als fun making candy…. wederom dat zal wel weer aan mij liggen.

Geen nieuw onderwerp dus en ook nog eens zo voorspelbaar in elkaar gezet dat je in het eerste kwartier al weet dat het niet de vraag is of maar wanneer alles misgaat!

Barry Atsma… er is iets waardoor ik me zo ontzettend irriteer aan het feit dat hij steeds met jonge meiden zit in films…of met zijn lijf moet pronken… we weten het wel je zit nog goed in je velletje maar een keer niet een soort van chick magneet of sex bomb rol zou ook fijn zijn in plaats van altijd maar hetzelfde karaktertje! (of komt dit gevoel bij mij nu geheel door zijn kloterige personage in Komt een vrouw bij de dokter?)

Al met al voor mij meer een film die ik thuis op de bank zou kijken als ik geen Unlimited pas had 😉


 

Trailer

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.