Mannenpakken/Vrouwenhakken – Jessica Maes & Suzanne Slotboom

De 25-jarige Milou stort zich na een relatiebreuk weer in het liefdesleven. Wat ze niet verwacht is dat ze tijdens een afspraakje met een man geïntrigeerd raakt door de lange benen van een vrouw. Ze is toch niet…? Of wel?

Milou trekt haar hoge hakken aan en gaat op pad. Bij iedere stap ontmoet ze meer vrouwen, leert ze haar vriendinnen beter kennen en ontdekt ze meer over de vrouw die ze zelf is.
Tijdens haar zoektocht stuit ze op clichés en botst ze tegen de liefde op. Maar dan ontdekt ze dat liefde op hoge hakken in het begin soms nog wat wankel blijkt te staan…

Taal Nederlands
ISBN10 9491773127
ISBN13 9789491773129
Categorieën:Romans
Type boek: Paperback
Aantal bladzijdes: 189 pagina’s
Uitgeverij: Palmslag
Verschijning: maart 2014

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de auteur in ruil voor een eerlijke recensie,
hartelijk bedankt hiervoor!

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


De cover geeft al een goed beeld zonder dat je de flaptekst hoeft te lezen, goed gekozen dus!

De binnenkant


Een eerste lesbische chicklit die gelezen word door een hetero vrouw…. Maar hoe hetero voel je je tijdens het lezen van deze chicklit als je stiekem bemerkt dat het boek je toch te pakken neemt zoals normaal een stomende new adult of een 50 shades of grey!

Ik kwam in contact met de auteur nav mijn WomanCrush Wednesday want waarom zou ik als vrouw zijnde niet een crush kunnen hebben op een prachtige vrouw? Daarop stelde Mevrouw Maes mij de vraag of ik al eerder lesbische steamies had gelezen en ik moest toegeven dat ik enkel een scene in de trilogie van Mevrouw Maas kon heugen.

Tijd om daar dus verandering in te brengen want dit duo brengt een heerlijke chicklit vol humor en verdriet want als je na een breuk met je partner er opeens achterkomt dat je je toch wel aangetrokken voelt tot de zelfde sekse is dat natuurlijk enorm verwarrend.

In Mannenpakken/Vrouwenhakken volgen we dus Milou op haar ontdekking naar haar echte ik en het moeilijke pad met bevooroordeelde mensen wat zij moet bewandelen! Milou was een personage wat meteen een klik gaf, lekker een beetje naïef en onzeker maar wel een ontzettend leuke vlotte meid met een heerlijk karakter. Het was zo leuk om met haar te mogen meeliften in haar zelfontplooiing!

Humoristische toestanden vliegen je om de oren van vriendinnen die je niet serieus nemen, vreemde dates… Rare collega’s en hulp uit onverwachte hoeken! Ik zie een vervolg zeker wel zitten en hoop ook dat dit er nog komt!

Een boek dat geschikt is voor elke chicklit liefhebber ongeacht je seksuele voorkeur!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Ziet er een leuk en orgineel boek uit ! Ik heb zelf nog een boek van Teresa Mummert op de plank liggen in hetzelfde soort genre denk ik (The Good Girls) maar dat heb ik ook nog niet gelezen.