Mini Recensie | After dark, Juultje van den Nieuwenhof

Mini Recensie | After dark, Juultje van den Nieuwenhof

Een megaspannende thriller voor jongeren waarin en spel met mobieltjes gierend uit de hand loopt.
In After dark, die nieuwe megaspannende thriller van Juultje van den Nieuwenhof (o.a. bekend van Check-out en Delete) loopt een spel met mobieltjes gierend uit de hand. Spannender dan dit krijg je het niet!Paula nodigt haar vriendengroep uit voor een logeerpartijtje. Ze woont met haar moeder en stiefvader in een oud vervallen kunstenaarshuisje in een groot park, waar het 's avonds verlaten en stikdonker is. Paula's beste vriendin, Saskia, komt niet opdagen en Paula maakt zich zorgen. Intussen stelt een van de vrienden voor een spelletje te spelen: alle mobieltjes moeten op tafel en elk berichtje dat binnenkomt moet hardop voorgelezen worden. Wat begint als een onschuldig spel, ontspoort algauw in een ongekend drama dat de gruwelijke reden achter Saskia's verdwijning aan het licht brengt…

three-half-stars
After Dark geschreven door: Juultje van den Nieuwenhof
Bladzijden: 174
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | oktober 2019
Genre: Young Adult
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads

after dark

De cover van After Dark is niet mijn ding maar past wel bij het verhaal.

Ik hou echt van jeugd thrillers! Ik had nog niet eerder van Juultje gehoord, dus ook nog niks van haar gelezen.

De synopsis sprak me meteen aan alleen was ik wel bang dat er te weinig bladzijden waren om hier echt een spannend verhaal van te kunnen maken.

Toch mezelf er toe aangezet dit te lezen en op de eerste bladzijden was ik dus inderdaad bang dat dit geen compleet verhaal kon gaan worden omdat er nog weinig spanning te bespeuren was.

Maar zodra er een tweede pov in beeld komt moest ik toch mijn mening bijstellen en las ik binnen no time dit boek uit!

After Dark is een fijne mix tussen thriller en teen flick. De spelletjes die ze spelen in een griezelige omgeving met een soort Hannibal finish.

Ik vond het genieten wel! Toch had het van mij dubbel zo dik gemogen!

Wie weet komt er ooit een vervolg!

[bol_product_links block_id=”bol_5e14944412bcb_selected-products” products=”9200000108570786,9200000108598633″ name=”after dark” sub_id=”” link_color=”000103″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”799″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.