Mini Recensie | De Bijles (Hoe sla je een Hufter aan de Haak, #1), Sara Ney

Mini Recensie | De Bijles (Hoe sla je een Hufter aan de Haak, #1), Sara Ney

Grofgebekt. Arrogant. Een klootz*k.

Er is geen twijfel over mogelijk, Sebastian 'Oz' Osborne is de meest gelauwerde atleet van de universiteit, en waarschijnlijk ook de grootste hufter. Een lopend, pratend cliché. Hij heeft vieze praatjes, een geweldig lichaam en het kan hem geen barst schelen hoe jij of anderen over hem denken.
Slim. Elegant. Conservatief. Vergis je niet, Jameson Clarke mag dan misschien wel de meest hardwerkende student van de universiteit zijn, ze is zeker niet preuts. Ze brengt het merendeel van haar tijd door in de bibliotheek en is waakzaam als het gaat om viespeuken, atleten en hufters.
En Oz Osborne valt in al die categorieën. Jameson is slim, sarcastisch en… zeker niet wat je op het eerste gezicht zou verwachten.
Hij wil haar beter leren kennen. Hij wil haar helemaal gek maken. Hij wil… Haar.

three-stars
De Bijles geschreven door: Sara Ney
Bladzijden: 300
Serie: Hoe sla je een Hufter aan de Haak #1
Meer van deze auteur: Jock Row
Uitgeverij: Tinteling Romance | september 2019
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Olga Hoekstra
Uitgave: Paperback, eBook
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover?

Sorry, de Bijles heeft echt een afgrijselijke paperback cover! De dame en heer in kwestie passen beter op een zoetsappig doktersromannetje! Waarom het eBook een andere, cheesy maar beter te doen, cover heeft snap ik ook niet zo goed.

Wat vind ik van het verhaal?

Ik ben denk ik ietwat in de minderheid met mijn mening over dit boek.

Ergens vond ik het te veel op After lijken.

Een weddenschap, een groepje assholes dat 1 van hun vrienden uitdaagt om vooral het stille meisje uit te dagen.

Ergens voelt het ook een beetje als een pesterij en heel erg weg was ik dus ook niet zo van Oz.

Sebastian “Oz” Osborne heeft vrouwen die aan zijn voeten vallen. Hij houdt niet van romantiek, hij is er alleen voor de seks.

En dan hebben we Jameson Clark, qua looks een stoffige tante die leeft voor haar opleiding.

Dankzij de eerder genoemde weddenschap kruisen hun paden elkaar en godzijdank reageert James op een andere manier dan verwacht!

Het was een okay boek.

Ik hield er niet van en haatte het ook niet. Al hoewel ik de stukjes bij elk hoofdstuk echt 1000 x nergens op vond slaan maar dat kan ook aan de vertaling hebben gelegen.

Ook de titel was een beetje misleidend, Oz was buiten die rare kopjes tekst voor mij niet echt een hufter? Hij leek uiteindelijk harder op haar te jagen dan andersom.

Daarnaast…

Zaten er ook wat niet lekker lopende foutjes in de vertaling waardoor ik me afvraag of ik misschien in het Engels meer van het verhaal had kunnen genieten.

Dit boek ook lezen?

[bol_product_links block_id=”bol_5e43e4d0c45a3_selected-products” products=”9200000105186363,9200000117151494″ name=”hufter” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”790″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het totaalplaatje

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.