Mini Recensie | De Date, Louise Jensen

Mini Recensie | De Date, Louise Jensen

Haar zaterdagavond begint normaal. Nadat haar huwelijk onlangs is gestrand, hebben haar vrienden haar ervan overtuigd dat het tijd is dat ze weer eens gaat daten.Ze is er klaar voor. Ze is zenuwachtig, maar ook opgetogen. Haar nieuwe leven staat op het punt te beginnen.Maar op zondagochtend is alles anders. Ze wordt wakker en weet meteen dat er iets niet klopt. Ze is thuis, ze is alleen, ze is gewond en heeft geen enkele herinnering aan de voorgaande avond en nacht.Dan kijkt ze in de spiegel. En de vrouw die haar aankijkt, heeft ze nog nooit eerder gezien...

four-stars
De Date geschreven door: Louise Jensen
Bladzijden: 378
Meer van deze auteur: De familie
Uitgeverij: A.W. Bruna | 12 February 2019
Genre: Thrillers & Suspense
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ja ‘De Date’ heeft iets he! Die verdorde rozen en stukken glas zetten wel een toon hoor!de date

Foei die synopsis! Ik ben meteen zo geintrigeerd! Dit kan toch haast niet anders dan een geweldige read worden? Mijn fantasie slaat al helemaal op hol!

De Date greep me vast en liet me gewoon niet meer los! Ik heb dit boek in een ruk verslonden!

Iedere single vrouw kent deze angst toch wel? Helemaal in dit ‘Tinder Tijdperk’ is de setting van dit boek gewoon je grootste nachtmerrie!

En dat ging eventjes heel anders dan verwacht! Ik vroeg me na het lezen van de synopsis al af hoe het zou kunnen dat ze zichzelf niet herkende!

Ik wil niet uitbreiden over de reden waarom zij zichzelf niet herkent want dat is toch een stukje van de mysterie sluier! Wel kan ik zeggen dat ik het ontzettend fascinerend vond! En eigenlijk ook wel heel gruwelijk want ik had dit nog nooit eerder gehoord of gezien!

Door het hele boek heen worden al je gedachten en verdenkingen alle kanten opgegooid en ik ben blij om je te melden dat ik op het einde echt immens verrast was!

Echt een thriller om van te genieten!

[bol_product_links block_id=”bol_5d495847b4599_selected-products” products=”9200000104845744,9200000101843735″ name=”de date” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”789″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Deze cover is echt prachtig!

    Het mysterie klink geweldig en het feit dat jij er zo weinig over kan zeggen wilt gewoon zeggen dat het werkt.
    Ik kijk uit naar dit boek.
    Het heeft een plaats op mijn to read list gekregen.
    Sam Donoghue onlangs geplaatst…To read listMy Profile