Mini Recensie | Dit is hoe het ging, Astrid Boonstoppel

Cato Schmidt heeft alles: fijne ouders, bloedmooi zusje, leuk bijbaantje en vriendinnen uit het groepje populairste meisjes van de school. Maar Cato worstelt. Met zichzelf en haar pijnlijke verleden. En als haar perfecte leven barstjes begint te vertonen, keert Cato steeds meer in zichzelf. De enige bij wie ze terecht kan is Adrian, haar vriend die ze online heeft leren kennen en haar nooit zal laten vallen.

Mini Recensie | Dit is hoe het ging, Astrid BoonstoppelDit is hoe het ging geschreven door: Astrid Boonstoppel
Meer van deze auteur: De Academie
Uitgeverij: Blossom Books | 14 February 2019
Genre: Young Adult
Bladzijden: 224
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

De cover vond ik meteen intrigerend! Het ziet er heel meisjesachtig uit qua kleur en het choker achtige bandje! Maar dat granaatje doet het hem! De perfecte nieuwsgierig makende cover!

Na het lezen van de synopsis ben je meteen benieuwd naar wat dat pijnlijke verleden van Cato nou precies inhoudt. En je krijgt, denk ik net als mij, een beetje een creepy vibe van dat vriendje dat ze online heeft leren kennen…

De synopsis geeft heel weinig weg en dat is nou precies waar ik van hou! Ik wil in deze recensie dus ook niet te ver in details treden over het verhaal want je moet dit echt helemaal zelf ervaren.

Ik kan je wel vertellen dat het verhaal hele andere wendingen nam dan verwacht! Zodra ik gelezen had wat er in het verleden met Cato gebeurd is kreeg ik bepaalde ideeën bij hoe het verhaal verder zou lopen. Ook met haar vriendje zat ik er een beetje naast bij wat ik in eerste instantie dacht!

Ik kan je wel vertellen dat ik echt flabbergasted was toen ik bij het einde van het boek aan kwam!

‘Dit is hoe het ging’ heb je in sneltreinvaart uit en laat je achter in een licht gechoqueerde mindset met een dikke wauw! Deze mag je niet missen!

Het was in ieder geval geheel nieuw, compleet onverwacht en behoorlijk explosief! Een psychologische mindfuck om het maar even grofweg te zeggen! Niet alleen voor Cato maar ook zeker voor mij!

Omdat ik voor degene die het lazen toch een beetje uitgebreider wil zijn is het onderstukje spoiler gevoelig! Ik vertel niet precies wat er gebeurt maar wel wat ik zo’n beetje verwacht had!

Niet lezen dus als je er net als ik blanco in wilt gaan!

Toen ik las wat er gebeurd was met Cato in het verleden gebeurd had ik een beetje verwacht dat het vriendje een loverboy zou zijn en dat we dus zouden lezen hoe Cato steeds verder van haar ouders vervreemd zou raken. Je kent ze wel, de loverboy achtige boeken… Maar de richting waar dit boek heen ging? Wauwie!!! Dit boek heeft me echt achtergelaten met een heleboel vraagtekens! Bestaan er echt jongens die dit soort ongein uithalen? Is ze gebruikt voor een soort terrorisme? Het heeft me in ieder geval compleet weggeblazen…

[bol_product_links block_id=”bol_5c7d140e11568_selected-products” products=”9200000101990531,9200000106197756″ name=”dit is hoe het ging” sub_id=”” link_color=”F4907C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F4907C” deliverytime_color=”F4907C” background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”800″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.