Mini Recensie | Een dag in december, Josie Silver

Twee mensen. Tien kansen. Een onvergetelijk liefdesverhaal.

Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze vóélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment... en dan rijdt de bus door.

Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is… de jongen van de bushalte.

Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?

Mini Recensie | Een dag in december, Josie SilverEen dag in december geschreven door: Josie Silver
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | 16 October 2018
Genre: Romance
Bladzijden: 411
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Toen ik dit boek langs zag komen op social media wist ik dat ik het moest hebben! Natuurlijk gaf deze cover een geweldig winters gevoel! Ik hou normaal niet van ‘echte mensen’ op een cover maar deze komt er mee weg! Ik vind het gewoon een hele schattige cover!

De synopsis maakte me al zo nieuwsgierig! Wanneer de liefde van je leven onbeantwoord blijft? En je ziet dat degene van wie jij overtuigt ben dat het de ware is met je beste vriendin is…. Ja, ik vond het na de synopsis echt een veelbelovend boek!

Het plot lijkt simpel! Een meisje word verliefd op een jongen en vervolgens ziet ze hem nooit meer. Ze zoekt hem een jaar lang overal en wanneer ze de zoektocht beëindigd ontmoet ze hem weer, als het geweldige vriendje van haar beste vriendin. Doei simpele dingen des levens!

Zo begint een verhaal over liefde, vriendschap en hoop waarbij we Laurie, Sarah en Jack volgen door alle hoogte en dieptepunten.

Dit boek heeft me flink verrast… ik dacht dat het een light, fluffy boekje zou zijn maar toch greep het verhaal me echt wel aan!

Wat erg leuk is aan dit boek is dat het over een grote tijd verspreid is. Zo leef je echt jaren met de hoofdpersonen mee en al kon ik ze soms echt flink door elkaar rammelen, toch ben ik fan van de personages die Josie heeft neergezet!

[bol_product_links block_id=”bol_5c541c5266b0d_selected-products” products=”9200000095119846,9200000095082762″ name=”dag december” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”737″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.