Mini Recensie | Flirten met mijn ex (Tempt #2.5), Natasha Madison

Mini Recensie | Flirten met mijn ex (Tempt #2.5), Natasha Madison

John

Ik had het helemaal gemaakt. Op de universiteit speelde ik het spel van mijn leven, woonde ik samen met mijn twee beste vrienden en had ik de liefde van mijn leven aan mijn zijde. Ik had het allemaal. En toen had ik niets meer. Ze dumpte me. Zomaar.

Dani

Ik heb de man van mijn dromen gedumpt omdat mijn huisgenootje zei dat dit juist de tijd was om vrij en ongebonden te zijn. Als je studeert, dan moet je geen serieuze relatie willen. Je studententijd is om helemaal los te gaan en los te laten. Alleen is dat niet zo geweldig en voel ik me vreselijk ellendig.

Met niets meer te verliezen neem ik het advies van mijn huisgenoten aan en ga flirten met mijn ex.

four-stars
Flirten met mijn ex geschreven door: Natasha Madison
Bladzijden: 60
Serie: Tempt #2.5
Meer van deze auteur: Flirten met de baas, Flirten met de playboy , Onafwendbaar, Flirten met de buurman (Flirten met serie #3), Waanzin
Uitgeverij: SVM Publishing | 15 October 2019
Genre: Romance
Vertaald door: Olga Hoekstra
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

ex

De cover van Flirten met mijn ex vind ik helaas niks. De man op het plaatje vind ik niks, en dat maakt voor mij toch altijd een beetje je eigen fantasie stuk!

ex

Zoals je zag bij mijn recensie van Flirten met de baas en Flirten met de playboy ben ik echt wel fan van deze serie!

Vandaag een mini recensie over een mini boekje met een mini prijs! Gelukkig is dit korte verhaal wel maximaal vermakelijk!

Flirten met mijn ex laat goed zien waarom je nooit naar andere mensen en hun goed bedoelde adviezen moet luisteren! Je eigen hart en je eigen ingeving zijn vaak het juiste om te doen!

Dit boek had van mij natuurlijk veel dikker gemogen want Natasha Madison schrijft echt heerlijke boeken met momenten waarop je gewoon een dikke lach op je gezicht krijgt.

Enige puntje is dat ik echt wel een beetje meer ‘hot and steamy’ had gewenst…. Tja, ik steek het niet onder tafels en stoelen… ik hou gewoon van die scenes!

Dit verhaal hou ik op een schattige novelle met het nodige drama, maar wat verwacht je anders bij flirten met je ex 😉

Ik ben helemaal klaar voor Tempt the Hookup, hopelijk word deze ook gauw vertaald!

[bol_product_links block_id=”bol_5dcd49a1ddf59_selected-products” products=”9200000118788090″ name=”flirten met mijn ex” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000800″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

ex

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.