Mini Recensie | Gruwelijk Spel, Mirjam Hildebrand

Mini Recensie | Gruwelijk Spel, Mirjam Hildebrand

De 'Doodskist Dare' van pretpark Joyride klinkt als een spannend avontuur: 24 uur in een doodskist liggen en tussendoor strijden tegen andere teams in vijf bloedstollende opdrachten. En de hoofdprijs? Duizend euro! Vol goede moed gaat de zestienjarige Daantje samen met haar vrienden Nora, Aron en die leuke Stan de uitdaging aan. Alles lijkt goed te gaan, maar eenmaal omgeven door zombies en horrorclowns krijgt Daantje het idee dat er meer aan de hand is. Als haar beste vriendin Nora echt in gevaar lijkt te zijn, begint Daantje te twijfelen: probeert iemand haar team op gruwelijke wijze te saboteren? Wie kan ze nog vertrouwen? Of hoort het allemaal bij het spel?

four-stars
Gruwelijk Spel geschreven door: Mirjam Hildebrand
Bladzijden: 90
Uitgeverij: Kluitman | juli 2019
Genre: Young Adult
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads

gruwelijk

Gruwelijk!!! (Hahaha, sorry… Als je deze Douwe Egberts reclame kent snap je hoe het klinkt in mijn hoofd!) 

Op het meisje na vind ik de cover helemaal top! Het gebruik van kleuren en de silhouetten van de pretpark attracties in combinatie met het lettertype maakten dit een cover buy voor mij!

gruwelijk

gruwelijk

Daantje is een meisje in een moeilijke periode. Haar moeder is stervende, ze ondergaat wel levensverlengende chemo’s maar toch zal ooit het einde in zicht komen.

Daantje weet niet zo goed wat ze wil na school… Het liefst wil ze naar Fiji… er gewoon tussen uit!

Maar ja, dat kost geld!

Wanneer ze een advertentie onder ogen krijgt over een speciale challenge in het pretpark in haar stad is ze meteen enthousiast. Ze kan er € 1000,- winnen!

En het enige wat ze hoeft te doen is 24 uur in een doodskist liggen, hoe moeilijk kan dat nou zijn?

Samen met haar team wat griezelige opdrachten doen, een beetje chillen in die kist en ze heeft haar ticket naar Fiji in the pocket!

Klein probleempje…

Gezien ze minderjarig is moeten haar ouders tekenen voor deelname, dat doen ze natuurlijk nooit!

Haar besluit om haar vaders handtekening te vervalsen en samen met haar vriendin er stiekem aan deel te gaan nemen blijkt een heel gevaarlijk idee.

Gruwelijk Spel was gruwelend genieten!

Aaaahhhhh waarom is dit boekje niet veel dikker?

Ik heb serieus genoten van de sfeer in dit boek, lekker griezelig!

gruwelijk

[bol_product_links block_id=”bol_5dd79712c0790_selected-products” products=”9200000107459918″ name=”Gruwelijk Spel” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

gruwelijk

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.