Mini Recensie | Uitzonderlijk, Colleen Hoover

Mini Recensie | Uitzonderlijk, Colleen Hoover

'Ik heb een hoop mensen ontmoet in mijn leven, Merit. Maar jij bent misschien wel de raarste van allemaal.' Merit, de hoofdpersoon in 'Uitzonderlijk' van Colleen Hoover, is inderdaad een opmerkelijk type. Ze woont met haar familie in het souterrain van een kerk en verzamelt trofeeën die zij nooit heeft gewonnen. Maar als ze een jongen ontmoet die haar anders naar zichzelf en haar familie laat kijken, beseft ze dat ze niet meer zo kan doorgaan. 'Uitzonderlijk' gaat over de leugens die een familie bijeenhouden en de kracht van liefde en waarheid. Een thema dat door topauteur Colleen Hoover overtuigend is uitgewerkt.

two-half-stars
Uitzonderlijk geschreven door: Colleen Hoover
Bladzijden: 232
Meer van deze auteur: Nooit meer, Mijn belofte aan jou, Too late, De waarheid, Misschien nu
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 3 October 2018
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

De cover is wel mooi maar ik moet wel zeggen dat het wel een beetje op de cover van Armentrout lijkt. Waar soms uitgeverijen bepaalde boeken met bloemetjes etc uitbrengen hoop ik niet dat nu al dit soort boeken met deze verfspatten uitkomen.

Was dit wel een CoHo?

Na het lezen van Uitzonderlijk schreef ik dan ook alleen maar:

Uhm not sure if this was Colleen? I don’t get it, I loved her other books but this one? Not so much….

Dit boek sloeg voor mij echt de plank mis.

Ik vind boeken die met zware onderwerpen werken meestal wel goed om te lezen.

Uitzonderlijk was voor mij echter heel rommelig en wou volgens mij ook echt elk problematisch onderwerp aansnijden.

Echter werd geen van de aanwezige onderwerpen goed uitgeschreven. Ik denk dat Colleen teveel problemen wou gebruiken in haar boek maar er niet op de juiste manier mee om is gegaan.

Ik vind het erg jammer om te zeggen maar dit boek heeft me best teleurgesteld.  Hopelijk is de volgende vertaalde CoHo weer ééntje die me echt betoverd.

[bol_product_links block_id=”bol_5c5426675bff8_selected-products” products=”9200000096229814,9200000095452283″ name=”uitzonderlijk” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”774″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Had ik ook. Kwam er niet goed in en had geen tevreden gevoel aan het einde. Jammer! Terwijl ik van al haar andere boeken zo heb genoten en die graag meerdere keren lees.