Mini Recensie | Verkikkerd (Verkikkerd, #1), Lisette Jonkman

Mini Recensie | Verkikkerd (Verkikkerd, #1), Lisette Jonkman

Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds...

three-half-stars
Verkikkerd geschreven door: Lisette Jonkman
Bladzijden: 480
Serie: Verkikkerd #1
Meer van deze auteur: Verslingerd , Verknocht, Buren with benefits , Onbegrensde liefde
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | 17 January 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Verkikkerd heeft natuurlijk een nieuw jasje ♥ het nieuwe jasje vind ik persoonlijk een stuk vrolijker en aantrekkelijker! Helemaal nu de zomer op zijn top is pak je veel eerder zo’n vrolijk gekleurde cover op!

De synopsis van Verkikkerd maakt me heel nieuwsgierig. Blijkbaar is Lucy een populaire meid die terechtkomt in een huis vol nerds. Dat is denk ik garantie voor een lach op mijn gezicht!

Een verhaal gevuld met heerlijke huisgenoten. Met hun heerlijke studentenleventjes, hobby’s en vreemde bijnamen.

En natuurlijk liefde, wat is een boek zonder liefde! En de manier waarop Lisette alles beschrijft maakt het niet alleen komisch en herkenbaar maar toch ook zwijmelachtig!

Het is net als die scene uit Pirates of the Caribbean waarin ze de Kraken oproepen. Vanuit de diepste, donkerste bodem van mijn hart worstelt zich iets warms naar boven.

Waar je verwacht dat je in het begin al wel weet hoe dit boek gaat verlopen heeft Lisette toch een paar plot twists voor je in petto!

Ze schreef een herkenbaar, komisch en soms zwijmelachtig verhaal waar ik stiekem een beetje verkikkerd op ben ♥

Dat is toch wel een beetje het Mean Girl groepje Lucy, Merel en diens vriendinnen…

Ik vond het een heerlijk boek om te lezen maar toch moest ik wel even mezelf dwingen om te vergeten wat een ontzettend egocentrisch, verwend, snobistisch en eigendunk mens Lucy is…

Op sommige stukjes kan ik niet anders dan zeggen dat ik haar echt een beetje haatte…. Nu heeft elk verhaal wel een villain nodig maar Lucy was voor mij soms een beetje too much to handle!

Nooit gedacht dat voor iemand anders winkelen zo leuk was. Dit is de eerste keer dat ik tijdens het shoppen niet uitsluitend bezig ben met wat mij leuk staat. Sterker nog, ik heb zelf niet één ding gekocht. Tel daarbij op dar Hermelien niet echt een lust voor het oog te noemen is en ik vraag me echt af wat er met me aan de hand is. Dit had ik een paar weken geleden nooit gedurfd. Toen zou ik niet eens met haar op een terras gesignaleerd willen worden.

[bol_product_links block_id=”bol_5d10c62e9c0b6_selected-products” products=”9200000100730203″ name=”verkikkerd” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”792″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment