Mini Recensie | Verleid me (FC Livius #1), Stefanie Van Mol

Mini Recensie | Verleid me (FC Livius #1), Stefanie Van Mol

Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius ’85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als hij terug op controle moet, is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op date. Als ze weigert, weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om Amélie te verleiden.

three-stars
Verleid me geschreven door: Stefanie Van Mol
Bladzijden: 174
Serie: FC Livius #1
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 20 February 2020
Genre: New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover?

Oh dear…. de cover van Verleid me is toch wel echt fout voor mij. Echt het ouderwetse romannetje dat je moeder stiekem las in combinatie met de sports romance standaard cover. En dat dan in een slechte fade merge. Nee, ik kan hier toch echt niet gelukkig van worden.

Wat vind ik van het verhaal?

Moeilijk! Het is al op de eerste plaats maar een dun boekje dus dan moet je in een x aantal bladzijden toch wel een goed verhaal kunnen steken.

Een steamy verhaal, dat is iets waar ik toch eigenlijk altijd flink van kan genieten. Maar hoewel ik Verleid me in één ruk uitlas moet ik toch wel zeggen dat ik niet helemaal verkocht ben door het verhaal. Voor mij maakte de tweede helft van het verhaal waar meer het erotische gedeelte aan bod kwam het nog tot zeker vermakelijk voor mij.

Sommige personages irriteerden me echter ten top en ik hou nu eenmaal niet van die pushy types. Er zit voor mij een groot verschil tussen alles op alles zetten om iemand te versieren en gewoon een beetje creepy zijn. Die lijn werd toch wel een beetje overschreden. En dan heb ik het nog niet over het gedrag van de collega van Amélie. Dat was voor mij toch wel echt tenenkrommend.

Een niet al te lange recensie dus voor een niet al te dik boekje!

Ik ben toch wel benieuwd of volgende boeken in de serie me meer gaan overhalen want de spice zit wel in Stefanie haar verhalen!

Dit boek ook lezen?


Het totaalplaatje:

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.