Mini Recensie | Verslingerd (Verkikkerd, #2), Lisette Jonkman

Mini Recensie | Verslingerd (Verkikkerd, #2), Lisette Jonkman

Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucy's relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is Laura's interesse alleen zakelijk? Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen.Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

four-stars
Verslingerd geschreven door: Lisette Jonkman
Bladzijden: 400
Serie: Verkikkerd #2
Meer van deze auteur: Verkikkerd , Verknocht, Buren with benefits , Onbegrensde liefde
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | 17 January 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Heerlijk wanneer de vervolgboeken al klaar liggen want ik was wel benieuwd hoe het verhaal van Lucy en Kikker verder zou gaan! Hoogste tijd om Verslingerd open te slaan!

Het nieuwe jasje vind ik persoonlijk een stuk vrolijker en aantrekkelijker! Helemaal nu de zomer op zijn top is pak je veel eerder zo’n vrolijk gekleurde cover op!

Verslingerd is het vervolg van Verkikkerd. En het verhaal gaat meteen weer verder waar je gebleven was!

Lucy en Kikker zijn nog steeds samen maar toch begint hun relatie wat breukjes te vertonen!

Zij is natuurlijk heel erg druk met haar opleidingen en haar beauty blog maar waar zij eigenlijk het meest mee bezig is is haar social media! Haar leventje begint een alles voor de likes randje te krijgen en dat is iets wat Kikker niet kan begrijpen.

Maar ook zijn tijd word flink bezet gehouden. Zijn zangcarrière klimt weer flink omhoog en dat vind Lucy natuurlijk geweldig voor hem. Waar ze alleen niet op zat te wachten was het duet dat hij met Laura mag zingen.

En als je denkt dat weinig tijd en jaloezie de enige problemen in dit boek zijn zit je er flink naast 😉

Elk personage dat je kent uit Verkikkerd heeft wel een dilemma in dit tweede deel en naast de nodige humor zat ik op een gegeven moment toch ook opeens met de tranen in mijn ogen!

Lisette schrijft echt heerlijke boeken vol humor en met heerlijke personages. Al is Lucy tot nu toe toch mijn minst favoriet!

En nu? Snel door in het laatste deel! Er zijn een paar dingetjes die ik echt wil lezen!!

[bol_product_links block_id=”bol_5d2b42c6693e7_selected-products” products=”9200000100730203,9200000100730025″ name=”lisette jonkman” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”792″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.