Recensie | Vissen praten niet, Tine Bergen

Op een donderdagmorgen eind augustus staat de politie bij Flo aan de deur. Ze wordt verdacht van moord op David De Vadder, de vader van een van de kleuters uit haar klas. Flo wordt meegenomen voor een gesprek over de voorbije zomer.Een gesprek over blauwe plekken op kinderruggen, temperamentvolle vakantieliefdes, chocolade en doodsbedreigingen over de babyfoon.Een gesprek dat niet alleen haar leven maar ook dat van heel wat anderen onherroepelijk zal veranderen. Flo leert wat ze eigenlijk al wist: dat er ergere zaken zijn dan van moord verdacht worden. Een gesprek dat uiteindelijk vooral gaat over wat wordt gezwegen. Want vissen praten niet.

Recensie | Vissen praten niet, Tine BergenVissen praten niet geschreven door: Tine Bergen
Meer van deze auteur: Zullen we het liefde noemen
Uitgeverij: Uitgeverij Vrijdag | juni 2019
Genre: Thrillers & Suspense
Bladzijden: 224
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Ik heb de preview van ‘Vissen praten niet’ een tijdje geleden gekregen in waanzinnige flessenpost! Meer daarover kun je hier lezen: Interview | Tine Bergen in Wonderland

Ik was na het lezen daarvan behoorlijk geïntrigeerd en dus een hele blije bookwurm dat ik van Uitgeverij Vrijdag het ‘echte’ boek ook mocht ontvangen!

Geeft niet veel weg maar toch in combinatie met de titel raak je getriggerd! Wat zouden die vissen dan moeten zeggen? Na het uitlezen van dit boek kan ik enkel zeggen dat de titel en cover geweldig gevonden zijn.

Pfoeh! Wat een immens geniaal brein heeft Tine om dit verhaal zo uit te kunnen zetten! Een boek dat je om en om meeneemt naar heden en verleden met als uiteindelijk doel de waarheid achterhalen.

Wisselend tussen gesprekken met de politie en Flo haar antwoorden en verklaringen over wat er plaatsvond voordat zij werd verzocht naar het bureau te komen doen je echt werkelijk alles en iedereen verdenken!

Wie is er verantwoordelijk voor de dood van David de Vadder?

Stiekem kan het je eigenlijk weinig schelen! Het is een gewelddadige nare vent! Maar toch veranderd tijdens het lezen je mening. Goede mensen blijken minder goed te zijn dan gedacht. Verraad verschuilt zich in vertrouwde hoekjes en zelfs de onschuld van een kind word twijfelachtig!

Alles wat ik zeggen wil is teveel! Ik kan haast enkel en alleen in spoilers denken want alles wat gewoon te goed geschreven. Ik hoop na dit einde dat er zeker een vervolg op mag komen!

Goede mensen blijken minder goed te zijn dan gedacht. Verraad verschuilt zich in vertrouwde hoekjes en zelfs de onschuld van een kind word twijfelachtig! Vissen praten niet is echt een geniale thriller!

Tine heeft er zeker een fan bij! Ik hoop gauw iets van haar andere werk te kunnen lezen.

[bol_product_links block_id=”bol_5d1bb66a23012_selected-products” products=”9200000107783232,9200000109122237″ name=”vissen praten niet” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”790″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.