Misschien Nooit (Maybe #1.5) – Colleen Hoover

Misschien Nooit (Maybe #1.5) – Colleen Hoover

Misschien nooit van Colleen Hoover is een liefdesverhaal – al zou je het ook een lustverhaal kunnen noemen – vanuit het mannelijk perspectief van Warren. Hij is zo’n type waar we niet op willen vallen, maar het gebeurt tóch. Warren is namelijk een tikje vuig, een tikje uitgekookt en een tikje... nou ja, meer dan een tikje knap. De perfecte match voor Hooters-serveerster Bridgette, die ook niet op haar mondje is gevallen. Het vonkt en knettert deze hele novelle lang tussen hen, en dat alles vanuit het onweerstaanbare perspectief van Warren. Misschien nooit is een must-read voor alle fans van Colleen Hoover en vooral Misschien ooit.

four-stars
Misschien nooit geschreven door: Colleen Hoover
Bladzijden: 112
Meer van deze auteur: Nooit meer, Mijn belofte aan jou, Uitzonderlijk, Too late, De waarheid
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 25 June 2016
Genre: Romance, New Adult
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads


Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


Doet niks voor mij. Een cover met modellen vind ik persoonlijk afdoen aan mijn eigen fantasie.
Voor mij zijn Bridgette en Warren helemaal niet de personen op de cover. Ik blijf mezelf dus herhalen foto’s van modellen op covers vind ik absoluut niks!

Als je dan naar de oorspronkelijke cover kijkt is het daar voor mij minder storend omdat ze meer achtergrond materiaal zijn 😉

De Binnenkant


Gelukkig ben ik groot fan van de quote “Don’t judge a book by it’s cover” en las ik Misschien ooit ondanks de cover! Gezien ik weg was van dat boek was ik heel erg benieuwd naar deze novelle.

In Misschien ooit maakten we al kennis met Bridgette en Warren, de huisgenoten van Ridge en Brennan. In deze novelle lezen we het verhaal vanuit Warrens pov.

Laat ik beginnen met zeggen dat Warren een type man is waar je of compleet weg van bent of meteen een grote afkeer van hebt. Ik persoonlijk hou wel van mannen zoals Warren. Eigenlijk is hij gewoon een eikel. Een onvolwassen eikel! Maar god wat hou ik van zijn kwajongensstreken en zijn bijdehante opmerkingen!

Waar ik ook groot fan van ben zijn haat – liefde verhoudingen, het grote kat en muis spel en het aantrekken en afstoten!

 

Deze novelle is grappig, zielig, sexy…. Sexy is een understatement voor Warren trouwens 😉 en ik ben zo verkocht! Van mij had dit veel meer dan een novelle mogen zijn. Ik zou zo nog wel 500 pagina’s gevuld met Warren en Bridgette kunnen lezen!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.