Misschien ooit (Maybe #1) – Colleen Hoover

Er zijn van die momenten dat het leven niet doet wat je wilt. Daar kan de 22-jarige Sydney over meepraten. Ze heeft het allemaal: een studie, een baan en een leuke vriend.Tot laatstgenoemde vreemdgaat. Ja, je hoort het goed: hij doet het met een of andere bimbo. Dat is dus einde relatie. Punt.
Hoewel Sydneys hart gebroken is, raakt ze al snel in de ban van haar buurman, Ridge, die ’s avonds op zijn balkon gitaar speelt. Ze kan haar ogen niet van hem afhouden als hij zo gepassioneerd muziek maakt. Wanneer ze met elkaar in contact komen, klikt het onmiddellijk. Maar Ridge heeft al een vriendin: Maggie. Het kan dus niets worden tussen hem en Sydney. Of misschien toch, ooit?

Misschien ooit (Maybe #1) – Colleen HooverMisschien ooit geschreven door: Colleen Hoover
Meer van deze auteur: Nooit meer, Mijn belofte aan jou, Uitzonderlijk, Too late, De waarheid
Serie: Maybe #1
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 25 January 2016
Genre: Romance, New Adult
Bladzijden: 377
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads


ISBN: 9789401905770
Uitgever: Zomer & Keuning
Verschenen: 2016
Bladzijden: 384 pp.
Bindwijze:Paperback
Genre: New Adult/Roman

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


Hier miste ik toch iets, op de originele cover (Foto 1, die ik overigens niet mooier vind) zie je bladmuziek dit had ik graag ook terug gezien op de Nederlandse cover. Zoals je kunt zien geven de muzieknoten op de Nederlandse cover (Foto 2, een kleine edit van mijn hand) voor mij iets meer weer waar je over leest en brengt dat ook de toevoeging van de muziek wat dichterbij.

Mijn mening


Toen ik zag dat er een nieuw boek van Colleen Hoover uitkwam was mijn interesse gewekt, het eerste boek dat ik van haar las Onvoorwaardelijk beviel me heel goed dus reserveerde ik een exemplaar.

Vlak na de verschijningsdatum ontstond er een blogbom onder bloggers die New Adult meer in het daglicht willen brengen en daar ben ik natuurlijk groot voorstander van! Heerlijk spannende verhalen met wat oudere personages!

Misschien Ooit was wel echt one of a kind, ik las niet eerder een soortgelijk liefdesverhaal en dan ook nog een toevoeging van muziek! Ja dat lees je goed, Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson de nummers uit die je in Misschien ooit tegenkomt, je kunt ze gratis luisteren via http://maybesomedaysoundtrack.com. maar ze staan ook als compleet album op Spotify. Echt een geweldige toevoeging en ontzettend origineel. Doordat ik altijd sterk visualiseer als ik lees werd het in combinatie met de muziek bijna een echte film…. Ik zou dit boek in ieder geval graag verfilmd zien worden.

Het verhaal wordt verteld in afwisselende POVs en daardoor krijg je alle verschillende kanten van het verhaal te zien krijgen en kun je je goed inleven in de personages. Het inleven is in dit boek heel zwaar, emotioneel gezien… Je gaat door een rollercoaster aan gevoelens… Ik voel altijd zoveel emoties als ik een boek lees en bij dit boek was het niet anders. Het is hartverscheurend, en ik hield van bijna elke seconde ervan. Door de muziek toevoeging werd alles zo mogelijk nog emotioneler, muziek is een groot deel van mijn leven en door de teksten ook te kunnen horen en lezen werd ik nog dieper geraakt door het moeilijke liefdesverhaal dat dit boek eigenlijk is.

Ik kan niet zonder spoilers te ver in gaan op dit boek maar ik kan je wel zegen dat je geen spijt krijgt als je dit boek leest en de soundtracks luistert, het is een leeservaring die je niet eerder gehad hebt en die zeker de moeite waard is!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments