Movie Monday: The Last Witch Hunter

Verenigde Staten104226.300
Actie/Avontuur/Fantasy
106 minuten

Acteurs oa Vin Diesel, Rose Leslie en Elijah Wood

De huidige, moderne wereld bezit vele geheimen. Het meest verbazingwekkende geheim is dat heksen nog steeds onder de mensen leven en van plan zijn een dodelijke plaag op de mensheid los te laten. Al eeuwenlang vechten heksenjagers tegen deze onnatuurlijke vijand over de gehele wereld. Een van die heksenjagers is Kaulder, een dappere strijder die de Koningin wist te doden, maar hierbij vervloekt raakte met onsterfelijkheid. Inmiddels is Kaulder de enige overgebleven heksenjager die nog altijd de strijd aangaat met opstandige heksen en zijn verloren dierbaren moet missen. Wat Kaulder echter niet weet is dat de Koningin is herrezen en zint op wraak. Wat volgt is een epische strijd die het voorbestaan van het menselijke ras zal bepalen.

Vanaf 9 maart te koop op blu-ray

kijkwijzer-16 kijkwijzer-eng kijkwijzer-groftaalgebruik

 

 


 

Het ziet er allemaal mooi uit de special effecten, maar qua verhaal heeft het me ietwat teleurgesteld.

Misschien had ik te hoge verwachtingen van deze film, omdat het genre Fantasy wel één van mijn favoriete genres is, en omdat Vin Diesel (die ik graag in films zie spelen) erin meespeelde 🙂 .

De uitwerking van deze film had zoveel grootser gekund, en ik als fan van hekserij had zo gehoopt op meer…. helaas huppelt Vin van het ene probleem naar het andere en gaat eigenlijk alles van een leien dakje…. daar mis je dan toch echt wel de spanning die je wel voelt als je de trailer bekijkt. Door het einde van de film krijg ik wel het idee dat er nog een vervolg komt, ik hoop dan op veel meer scenes met magie!

Ik geef deze film ❤❤❤


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.