Muren van glas, De ontmoeting – Marique Maas

Daniel Holland is een jonge succesvolle ondernemer en beroemd ontwerper. Nadine de Jong runt samen met vrienden een goed lopend cateringbedrijf in Brabant. Als zij elkaar bij toeval ontmoeten, springt de vonk over.

De dominante Daniel sleept Nadine mee in zijn wereld van glitter, glamour en zinderende erotische fantasieën. Ze volgt hem naar luxehotels en sterrenrestaurants en vergezelt hem op de rode loper.

Overweldigd door Daniels charme en extravagante levensstijl verliest Nadine geleidelijk de grip op haar leven. Daniel zegt dat hij om haar geeft, maar blijft moeilijk te doorgronden en geeft bovendien weinig prijs van zijn verleden. Gaandeweg begint bij de hopeloos verliefde Nadine de vraag te rijzen: is dit liefde, of alleen maar lust?
De ontmoeting is het eerste deel van de zinderende reeks Muren van glas rondom Daniel Holland en Nadine de Jong.
Een sensueel liefdesverhaal vol grensverleggende erotiek

11793233_722921177814549_1503312172_nAuteur: Marique Maas

Nederlands
333 pagina’s
Anthos
juni 2013

Ik geef dit boek 

Heerlijk om bij weg te dromen dit soort boeken, soft erotisch, je verstand op nul, blosjes op je wangen en heerlijk wegzinken in een wereld vol moeilijke relatieproblemen en natuurlijk stomende momenten!

Wat dit boek naast het “Nederlandse antwoord op de 50 tinten” goed maakt is natuurlijk de verhaallijn en hoe kan dit ook anders met de auteur, want Marique is niemand minder dan Esther Verhoef!

Boek binnen een paar uurtjes uit en meteen door in deel 2!

Dus als je niet vies bent van een “rode oortjes” verhaal en je wel kon vinden in Fifty Shades raad ik je dit boek echt aan!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.