Netflix Newbees | December

Weer een paar newbees waar ik naar uitkijk in november op Netflix! In deze koudere maanden is het toch echt een geweldige uitvinding he! Ik ben benieuwd of jij deze ook wilt zien!

Ik kan me stiekem gewoon oprollen in een deken en eventjes heerlijk bingen!

newbees

5 december

V Wars

Op één ik hou van vampieren…. en op een grotere één… ik hou van Ian Somerhalder ♥

Dr. Luther Swann ziet zijn beste vriend veranderen in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het “vampierenvirus”, ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen de wezens en de mens.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Oh heerlijk cheesy ♥ ik hou van dit soort films in de donkere dagen voor kerst!

Het is Kerstfeest in Aldovië en er is een koninklijke baby op komst! Amber en Richard verwelkomen afgezanten van een afgelegen koninkrijk om een heilige wapenstilstand te hernieuwen, maar als het verdrag plotseling onvindbaar blijkt, staat de vrede in de balans en wordt hun familie getroffen door een oude vloek. A Christmas Prince: The Royal Baby, alleen op Netflix vanaf 5 december.

Home for Christmas

Ik ben niet echt fan van andere talen… toch lijkt deze serie me wel heel leuk!

De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een partner die ze met kerst mee kan nemen.

The Best of Enemies

“Same god made you and me”

Is natuurlijk weer een heftig verhaal. Maar tegelijkertijd ook een belangrijk verhaal.

newbees

6 december

Fuller House seizoen 5

Jeugdsentiment en heerlijk binge materiaal om te kijken met je hersens uit!

Het avontuur begon in 1987 met Full House; met Fuller House gaat het avontuur verder met veteranen; D.J. Tanner-Fuller die net weduwe is geworden en zwanger is, ze woont in San Francisco. D.J.’s jongere zus, die musicus wil worden, Stephanie Tanner en D.J.’s beste vriendin en alleenstaande moeder Kimmy Gibbler, samen met Kimmy’s tienerdochter Ramona, trekken ze allemaal bij D.J. in om te helpen met het opvoeden van D.J.’s twee zonen – de rebelse twaalfjarige J.D. en de neurotische zevenjarige Max – en haar nieuwe baby.

 

Marriage Story

Kweenie, lijkt me gewoon een mooi verhaal!

Een indringend en medelevend portret van een huwelijk dat uit elkaar gaat en een gezin dat bij elkaar blijft. Van de door de Academy Award genomineerde filmmaker Noah Baumbach en met in de hoofdrol Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda en Ray Liotta.

Virgin River

Dat ziet er ook uit als een zoetsappige serie voor deze dagen!

Gebaseerd op de 20-boekenreeks van # 1 New York Times bestsellerauteur Robyn Carr.

Op zoek naar een nieuwe start, verhuist een verpleegkundige uit LA naar een afgelegen stad in Noord-Californië en is verrast door wat – en wie – ze vindt.

Three Days of Christmas

Four sisters deal with family drama and secrets throughout three different time periods, all occurring on Christmas Day.

Trailer

The Confession Killer

Niet iedereen houdt er van maar ik vind het altijd best boeiend.

In de vroege jaren ’80 bekende Henry Lee Lucas honderden moorden, waardoor onopgeloste zaken en rouwende gezinnen werden afgesloten. Zelfs zonder direct bewijs dat Lucas in verband bracht met de plaats delict, verbaasde hij de autoriteiten met zijn vermogen om de portretten van de slachtoffers te schetsen terwijl hij brutale details van elke aanval citeerde. Maar journalisten en advocaten vonden onmogelijkheden in Lucas ‘tijdlijn en DNA-testen begonnen zijn internationaal gemelde claims tegen te spreken. THE CONFESSION KILLER, een meeslepende vijfdelige docuseries, onderzoekt hoe de man die ooit de meest productieve seriemoordenaar van Amerika was, echt een complexe figuur was, verward met een gebrekkig rechtssysteem.

newbees

13 december

Seven and a Half Dates 

Doet me met de 10 dates denken aan 10 Blind Dates ik ben benieuwd!

Bisola is een hardwerkende, onafhankelijke ondernemer die alle tijd heeft voor werk maar nooit voor liefde. Haar vader, die op het punt staat haar zus door het gangpad te lopen, wil niets anders dan geluk voor zijn favoriete dochter. Hij besluit om een groot aantal datums te regelen, in de hoop dat ze die kan vinden, zodat haar moeder de volgende bruiloft kan plannen.

newbees

15 december

Good Witch seizoen 5

Dit soort series zijn echt mijn guilty pleasure! Alles is zo lekker simpel en alles komt altijd goed!

Ik kan niet wachten om hier weer van te gaan genieten!

The Good Witch is gebaseerd op gelijknamige zevendelige filmreeks over de goede heks Cassandra “Cassie” Nightingale en haar tienerdochter Grace. Ze wonen in het plaatsje Middleton waar Cassie een winkel en een bed & breakfast runt, maar hun leven verandert als ze nieuwe buren krijgen. Buurman en arts Sam Radford en zijn zoon moeten namelijk wel erg aan Middleton wennen. Ook vinden ze het gedrag van Cassie en haar dochter maar verdacht…

newbees

20 december

The Witcher

Ik weet nog niet goed wat ik na de trailer er van vind, we zullen het zien! Ik denk dat het een mix tussen Game of Thrones en The Last Witch Hunter is…. ik hou echter echt niet van GoT! Oh en ook niet echt van Henry Cavill…

Gebaseerd op de best verkochte fantasy boeken-reeks; The Witcher. Het is een legendarische verhaal over het lot en familie. Geralt van Rivia, een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen dikwijls bewijzen zich te gedragen als verdorven beesten. Maar wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim duwt, moeten de drie leren samen te navigeren door de toenemende onstabiliteit van het continent.

newbees

26 december

You seizoen 2

Ja hier ben ik heel benieuwd naar! Seizoen 1 vond ik erg tof!

Gebaseerd op de bestverkopende roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam, is “You” een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: “Wat zou je doen om lief te hebben?” Wanneer een briljante boekhandel manager het pad kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel – en persoon – op zijn weg verwijdert.

Leuk leuk leuk, weer zat te zien!

Wat ga jij zeker kijken?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments