Netflix Newbees | Januari 2020 ♥

Weer een paar newbees waar ik naar uitkijk in januari op Netflix! In deze koudere maanden is het toch echt een geweldige uitvinding he! Ik ben benieuwd of jij deze ook wilt zien!

Ik kan me stiekem gewoon oprollen in een deken en eventjes heerlijk bingen!

Wedding Crashers

Verenigde Staten | Komedie | Romantiek |119 minuten

De overtuigde vrijgezellen John en Jeremy hebben de perfecte manier gevonden om meisjes op te pikken voor één avond: op huwelijken! Onder valse voorwendselen nodigen ze zichzelf uit voor gratis champagne, eten en de mooiste bruidsmeisjes die niets liever willen dan een man vinden…En het mooiste is: aan het einde van de avond verdwijnen ze weer zonder verplichtingen… Hun versiertrucs halen alleen niets meer uit wanneer John onverwachts verliefd wordt op een bruidsmeisje. Om haar hart te winnen moet John alles uit de kast halen, omdat zij ook al plannen heeft voor een huwelijk met iemand anders…

Ik vind deze film echt grappig! Even lachen kan ik wel gebruiken ♥

Get Hard

Verenigde Staten | Komedie | 100 minuten

Een rijke bankdirecteur, genaamd Jaimes King (Will Ferrell), wordt ten onrechte veroordeeld voor fraude en zal in een maximaal beveiligde gevangenis terechtkomen. Om zich voor te bereiden op zijn opsluiting wendt hij zich tot Darnell Lewis (Kevin Hart), de man die zijn auto wast, om zich ‘harder’ te laten maken in de laatste 30 dagen van zijn vrijheid.

Ik vind Kevin Hart echt grappig en deze film heb ik nog nooit gezien geloof ik….

The Circle

Als je ‘Catfish’ of ‘Big Brother’ leuk vindt, zul je ‘The Circle’ geweldig vinden op Netflix

Waar gaat The Circle, de nieuwste realityshow van Netflix, over?

Het is een reality show als geen ander. Een sociaal experiment! Hoe social media iemands toekomst kan maken of breken.

Volgens de trailer van The Circle wonen de deelnemers in één huis, maar in afzonderlijke, geïsoleerde kamers. Ze weten dat hun concurrenten in de buurt zijn, maar ze kunnen hen niet ontmoeten of met hen communiceren – dat wil zeggen totdat ze worden uitgeschakeld.

De deelnemers hebben elk hun eigen social media-pagina’s, waarmee ze communiceren via The Circle. Ze kunnen zo eerlijk of zo nep zijn als ze willen, dus hun foto’s, bios en andere informatie kunnen ergens anders vandaan worden gehaald.

“Op social media kun je iedereen zijn en alles zeggen”, zegt de verteller in de trailer. “Dus wie zou je zijn als je $ 100.000 zou kunnen winnen?

Ik ben stiekem best wel benieuwd maar ik ben dan ook een sucker for reality shows!

Vikings

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van de zender History. De serie ging op 3 maart 2013 in première.

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, de grootste held in zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnar’s Vikings broeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de Vikingen wordt.

Maar 1 reden nodig om te vermelden…. RAGNAR…… dames…. kijk dit!!!!

Wat ga jij zeker kijken?

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.