Netflix Newbees | November ♥

Weer een paar newbees waar ik naar uitkijk in november op Netflix! In deze koudere maanden is het toch echt een geweldige uitvinding he! Ik ben benieuwd of jij deze ook wilt zien!

newbees

1 november

American Son

It’s 3am on a rainy night in South Florida, and mother Kendra Ellis-Connor (Kerry Washington) paces anxiously in a police station waiting room as she tries to piece together what may have happened to her missing son. Faced with a series of infuriating unanswered questions, she navigates a system of unconscious bias, interweaving perspectives, and a tense marital dynamic with her ex-husband (Steven Pasquale) as they try to uncover the truth about their son’s whereabouts. Based on the acclaimed Broadway play, and also featuring reprised roles by Jeremy Jordan and Eugene Lee, AMERICAN SON is an emotional depiction of modern day race dynamics and systemic tensions.

The King

Begin van de 15e eeuw. Hal, een eigenzinnige prins, bestijgt na zijn vaders dood de Engelse troon. Dat gebeurt terwijl het land zich voorbereidt op een oorlog met Frankrijk. Met begeleiding van zijn vriend, Falstaff, moet Hal zich staande zien te houden te midden van paleisintriges, oorlog en chaos.

Holiday in the Wild

Om niet in een sleur te geraken wanneer hun zoon vertrekt om te studeren, boekt Manhattanite Kate Conrad (Kristin Davis) een ‘tweede honeymoon’ met haar man. Maar in plaats van haar te bedanken, verbreekt hij plotseling de relatie: verslagen gaat Kate in haar eentje op safari in Afrika. Tijdens een omweg door Zambia, helpt zij haar piloot, Derek Holliston (Rob Lowe), om een klein weesolifantje te redden. Ze vangen hem samen op in het lokale olifantenweeshuis en Kate besluit haar vakantie te verlengen tot na Kerst. Ver weg van de moderne luxe van thuis bloeit Kate open, temidden van majestueuze dieren en landschappen, maar zou de liefde voor haar nieuwe omgeving ook kunnen uitbreiden naar de man waarmee ze haar avontuur deelt?

newbees

5 november

You Were Never Really Here

Joe, die alleen woont met zijn moeder, is een gekwelde oorlogsveteraan met een duister verleden. Hij krijgt de opdracht de ontvoerde dochter van een politicus op te sporen. Wanneer het redden van het meisje uit een bordeel uiteindelijk misgaat, krijgt hij een storm van geweld en corruptie over zich heen. Maar hij zoekt wraak.

8 november

Let It Snow

Wanneer een klein dorpje op kerstavond ondergesneeuwd wordt, veranderen de vriendschappen en liefdeslevens van een groep middelbare scholieren. Een gestrande popster, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw gewikkeld in aluminiumfolie en een episch feest in de lokale Waffle Town. De volgende ochtend zal niets meer hetzelfde zijn…

Leuk leuk leuk, weer zat te zien! En vooral die laatste boekverfilming spreekt me aan want dan kom ik misschien eindelijk in de winter sfeer 🙂 voor nu mis ik nog steeds de zomer haha!

Welke ga jij zeker kijken?

newbees

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments