Netflix | Sex / Life

Billie Connelly was niet altijd een vrouw en moeder uit de buitenwijken die trouw thuis bleef. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha. Hard werkend en nog harder feestend. Uitgeput van de zorg voor haar twee jonge kinderen en nostalgisch gevoel voor haar verleden, begint Billie een dagboek te schrijven en te fantaseren over haar gepassioneerde heldendaden met haar sexy ex-vriend Brad.. Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen. Dan vindt haar man haar dagboek.

Te zien op: Netflix
Looptijd aflevering :50 min
Aantal afleveringen: 8
Genre: Dramedy

Laat ik bij het begin beginnen…

Book or Movie?

Dan wint absoluut het boek en wanneer je het boek las moet je absoluut de serie niet gaan kijken!

Want wat hebben ze in vredesnaam gedaan met het boek?

Waarom heeft de auteur hier akkoord voor gegeven?

Ik heb zo hard genoten van het boek, zoals je in mijn recensie kon lezen. Ik was daardoor zo benieuwd wat Netflix ervan gemaakt had.

Natuurlijk kreeg ik al de nodige dingen te horen van niet lezende vriendinnen…. 🍆

Maar wat ben ik intens teleurgesteld!

Eerlijk toegeven, zonder het boek vooraf te hebben gelezen zou ik heus genoten hebben van de serie. Maar zoals ik vaker doe las ik eerst het boek!

Dus vanaf hier kun je nog beslissen! Boek of film!

Het boek is zo eigenzinnig. Heerlijke aparte personages en een hoofdpersoon waar ik alleen maar van kon juichen.

En dan deze serie met de Hollywood glam er overheen gesmeerd. Zo ontzettend jammer!

Het boek toont zulke andere personages, BB in het boek is geen glam meisje geweest en nu ook geen glamoureus plat buikig vrouwtje (in het boek omschrijft ze zichzelf met een misvormd post zwanger lijf) dat vreemdgaat.

Want laten we wel wezen, in de serie is ze gewoon verwikkeld in een driehoeksverhouding en gaat het er eigenlijk niet om dat ze gelukkig is met haar Ken maar betere seks wil maar of ze haar man gaat verlaten voor de ex met een mega penis!

In het boek date ze als mager sproetig schooiertje met een beugel en stalen kistjes en een dweil van rossig haar, dan ook nog grotendeels kaalgeschoren, en ja dan bedoel ik haar hoofd, vol met piercings zowel intiem als anders, woeste jongens. Skinheads, ex gevangene en heavy metal bassisten met zwaar aangezette guyliner….

Waar is al die eigenzinnigheid? Waarom al die glam er over heen…

Zonde!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments