| Netflix | Top drie leukste kerstfilms

Sommige kerstfilms zijn te cheesy, sommige gewoon echt irritant! Maar de drie films in deze post zijn echt leuk om aankomende feestdagen te bekijken!

Kerst ♥ ik hou echt van deze maand! Niks lekkerders dan wegkruipen op je favo plekje met een boek of een film die heerlijk bij dit seizoen past!

Maar dan zet je de tv aan, je kijkt in de gids en eerlijk? Elk jaar zijn het weer dezelfde films op de tv!

Ik vind Home Alone echt wel heel leuk, The Grinch ook… maar na ze jaren lang te hebben gezien kan ik ze wel dromen!

Op Netflix begon het in eerste instantie met mijn zoektocht ook niet al te best! Want ik zag Miracle on 34th street… Die ik nog net geen 34 keer gezien heb!

Maar even doorzoeken en heel wat cheesy films later, die ik echt halverwege uit moest zetten, vond ik er toch drie waar ik echt van genoten heb!

Op nummer 1 staat voor mij:

The Christmas Chronicles

Verenigde Staten | Komedie / Familie | 103 minuten

Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur.

Op nummer twee een film met mijn favo heks uit The Vampire Diaries:

The Holiday Calendar

Verenigde Staten | Romantiek | 95 minuten

Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde.

En last but not least, op de derde plek een heerlijke switch film:

The Princess Switch

Verenigde Staten | Romantiek | 101 minuten

In de week voor Kerstmis ruilt de hertogin van Montenaro genaamd Margaret van plaats met de lookalike Stacy, een Amerikaanse afkomstig uit Chicago. De zaken worden ingewikkeld wanneer Margaret met een beetje hulp van magie verliefd wordt op de collega van Stacy. Laatstgenoemde valt dan weer voor de verloofde van Margaret.

Welke lijkt jou wel leuk?

Of heb je ze al gezien? Laat me vooral weten wat je er van vond!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments