NetFlix | What to Watch Weekend in Wonderland…

Netflix! Ik weet niet hoe het met jullie is maar ik kan echt niet meer zonder! Deze zaterdag deel ik weer wat heerlijke series en films met jullie!

Ik ben zo blij dat we anno 2017 smart tv’s hebben! Ik heb echt een leesdipje sinds ik met de kerst ziek was en ik ben er nog niet helemaal uit! Maar je hebt vakantie en wat moet je dan met al die vrije tijd? Nou heerlijk dekens en kussens bij elkaar frummelen en Netflix it is!

Rode titels kun je aanklikken voor een recensie!

Waar ik naar keek op Netflix?

Fuller House seizoen twee!

Het avontuur begon in 1987 met Full House; met Fuller House gaat het avontuur verder met veteranen; D.J. Tanner-Fuller die net weduwe is geworden en zwanger is, ze woont in San Francisco. D.J.’s jongere zus, die musicus wil worden, Stephanie Tanner en D.J.’s beste vriendin en alleenstaande moeder Kimmy Gibbler, samen met Kimmy’s tienerdochter Ramona, trekken ze allemaal bij D.J. in om te helpen met het opvoeden van D.J.’s twee zonen – de rebelse twaalfjarige J.D. en de neurotische zevenjarige Max – en haar nieuwe baby.

Ontzettend flauw en melig maar toch blijft het jeugdsentiment!

Flits en het Magische huis!

Thunder is een achtergelaten jonge kater. Hij komt terecht in een mysterieus herenhuis bij een oude tovenaar, waar hij vrienden maakt met de huisdieren en enkele speelgoedfiguren. Hij heeft het hier erg naar de zin, totdat het huis verkocht dreigt te worden. Samen met zijn nieuwe vrienden doet hij er alles aan om potentiële kopers af te schrikken.

Deze film moet je echt met je kids kijken (of als je net als mij altijd van animatie ben blijven houden ☺)

Jurassic World

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Nog spannender dan de andere delen en Chris Pratt…. meer hoef ik toch niet te zeggen of wel dames?

Na hem op groot scherm te hebben gezien was ik toch blij dat ik hem nu in alle rust thuis kon zien! Even extra genieten!

Jungle Book

Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer meer welkom is. Gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten, begint Mowgli aan een fascinerende reis naar zelfontdekking en wordt hij bijgestaan door de panter Bagheera en Baloo de beer. Onderweg ontmoet Mowgli andere wezens uit de jungle die het ook op hem voorzien hebben.

Nog meer jeugdsentiment in een nieuw jasje! Ook van deze film heb ik genoten in de bioscoop en nu heerlijk thuis op de bank!

En waar ik naar ga kijken op Netflix 😉 ?

Het 2e seizoen van Shadowhunters staat sinds 3 januari onlinenetflix en ik ben heel erg benieuwd hoe het verder gaat in deze serie!

Shadowhunters is gebaseerd op de zesdelige bestseller boekenreeks voor volwassenen, Shadowhunters volgt de achttienjarige Clary Fray, die er op haar verjaardag achter komt dat ze niet is wie ze dacht dat ze was, maar dat ze komt uit een lange lijn van Shadowhunters — mens-engel hybride die op demonen jagen.

En als laatste deel ik deze week met jullie de serie Bitten!

Gebaseerd op de veelgeprezen serie romans van Kelley Armstrong. Bitten, gelegen in Toronto en New York, volgt de avonturen van de 28-jarige Elena Michaels, ‘s werelds enige vrouwelijke weerwolf. Elena, een wees, dacht eindelijk haar ware liefde gevonden te hebben in Clayton, totdat haar leven voorgoed veranderde. Met een kleine beet, werd het normale leven waar ze zo naar hunkerde van haar afgenomen en moet ze overleven met de roedel.

Ik heb al een aantal afleveringen van deze heerlijke weerwolf serie gekeken! Je gaat smullen als je ook zo van Teen Wolf en dat soort series houd! Vooral de wolfpack is ahum soms aangenaam om naar te kijken!

Heb jij nog tips voor mij?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments