New Years Eve Book Tag 2016

kop

Oh jongens nog maar 3 dagen (incl. vandaag he) in 2016! Wat is dit jaar omgevlogen! En bij een nieuwjaar hoort natuurlijk ook een tag! Komen jullie kijken naar mijn New Years Eve Book Tag van 2016?vraag-1

Oh my ik heb wel een lijstje met boeken die ik echt uit had willen lezen in 2016….anna-t

Harteloos – Meyer, Mariss
Anna Dressed in Blood – Blake, Kendare
Tienduizend hemels boven jou – Gray, Claudia

En zo kan ik nog wel even doorgaan!

Wat ik in 2017 wil doen met mijn ‘kanaal’? Nog meer volgers vergaren die misschien wel meer reacties achterlaten? ♥ Ik hou van reacties!

vraag-2

Ik las 130 boeken (tot nu toe) in 2016 wat ook te zien is in mijn Goodreads challenge! Ik had hem op 75 boeken gezet voor 2016 en dat heb ik telkens omhoog geschoven! Ik denk dat ik hem voor 2017 op 100 boeken zet omdat het een heel erg druk jaar gaat zijn!

vraag-3

olaf-iOei dat zijn er wel meerdere hoor! Ik kijk natuurlijk heel erg uit naar de vertalingen van de Throne of Glass reeks bij de Boekerij maar kan ook haast niet wachten op het derde boek uit de A Court of Thorns and Roses reeks! En weet je als echte boekenverslinder ben ik de afgelopen maand al zo hyper de pieper geworden van alle voorjaarscatalogussen! Zo komen er ook twee geweldige boeken uit bij Harper Collins… First Life van Gena Showalter word vertaald en heeft echt een prachtige cover ♥ en daarnaast ook nog Snow like Ashes van Sara Raasch met een misschien wel nog mooiere cover! Zucht ik kan wel doorgaan hier hoor!

vraag-4

Dat is natuurlijk een boek van Blossom Books! 7985HemelbegintCOVERdef.indd
Deze cover lijkt toch precies op het neerkomen van bovenstaand vuurwerk 😉

Al die kleurtjes die van de cover spatten! Ja, de Hemel begint bij je voeten is echt wel een cover die past bij Oudejaarsavond!

vraag-5

Uhmm gekocht? Ik heb in totaal 149 juweeltjes aan mijn boekenkast mogen toevoegen dit jaar! Hier zitten ook een x aantal recensieboeken bij die ik van uitgevers en auteurs mocht ontvangen! Natuurlijk kocht ik het grootste gedeelte 🙂 maar ik denk dat ik mezelf wel een heel verwende boekwurm mag noemen!

vraag-6

Bij familie en vrienden <3 waar weten we nog niet zeker maar het kan ook dat we hele avond en nacht rondhoppen haha! Vaak starten we ergens en dan eindigen we na een hele slingerroute weer ergens anders!

vraag-7

Tja hallo! Wat een vraag is dit toch altijd he! Ik heb zoveel heerlijke boeken gelezen dit jaar! Een paar van mijn met 5 sterren beloonde boeken vind je hieronder 🙂 als je op de cover klikt kom je bij de recensie!

Siren by Kiera CassEenzaam en Extreem Ver Weg by Kate LingHet zwarte hart by Stephanie GarberSuzy en de kwallen by Ali BenjaminDe glazen troon by Sarah J. MaasOnbereikbaar by Rebecca YarrosVal voor mij by Jennifer L. ArmentroutP.S. Ik hou nog steeds van je by Jenny HanEen hart vol hommel(e)s by Petra Hülsmann

Mijn hart en andere zwarte gaten by Jasmine WargaDe heerschappij van de maskers by Sabaa TahirGonna Catch Pikachu by Lily FrankWitheet by Jennifer L. ArmentroutFinding It by Cora CarmackDuizend stukjes van jou by Claudia GrayDaar heb je vrienden voor by Astrid HarrewijnHof van mist en woede by Sarah J. MaasVallen- Voor je het weet ben je verliefd by Jackie van Laren

vraag-8
Whoehahaha………… Hmmm Roth of Rhysand! ♥olaf-t
Laat ik dit lijstje maar kort houden 😉
Ik geef deze tag door aan Melissa van Melissa’s Bookworld! Ga eens een kijkje nemen op haar heerlijke blog!
Ik hoop dat jullie de tag weer leuk vonden en een reactie hieronder zou ik erg op prijs stellen!
Daarom voor jullie ook een vraag!

Hoeveel boeken kocht jij in 2016?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 reacties

  1. Kirsten schreef:

    Super leuke tag Kwante! Mag ik het aankomende zaterdag overnemen op mijn blog?

  2. Ah dit is zo’n schattige tag! 🙂 ik heb geen idee hoeveel boeken ik dit jaar gekocht heb haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: