Nieuw in de bioscoop | Augustus 2020

Bijna een half jaar geleden dat ik naar de film ben geweest en nog durf ik niet! Allemaal in een zaaltje bij elkaar klinkt ongeacht de afstand een beetje griezelig. Vooral nu Corona weer op lijkt te lopen? Toch ben ik razend benieuwd naar de volgende films die in augustus gaan uitkomen!

Ben jij inmiddels al weer eens naar de bioscoop geweest?

Goed, over naar de films van deze maand op volgorde van verschijning ♥

TROLLS WORLD TOUR

91 minuten | Animatie | Comedy | Musical
Release: 5-08-2020

Trolls maakte me zo ontzettend vrolijk! Ik kan wel een vrolijke film vol kleur en glitter gebruiken op het moment! Ik heb ontzettend veel zin om dit tweede deel te gaan zien!

Trolls World Tour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda).

Trolls World Touris het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

ALLES IS ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN

108 minuten | Comedy
Release: 6-08-2020

Dit lijkt me echt een heerlijke film ♥ ik kan niet wachten om deze te gaan zien!

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt.

Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

MULAN

115 minuten | Actie | Avontuur
Release: 19-08-2020

Als groot Disney fan ben ik niet helemaal blij met alle verfilmingen. Sommige doen voor mij toch een beetje af aan het origineel en heel eerlijk hou ik liever de originele Disney versies met al die bijkomende jeugdherinneringen in stand.

Toch ga ik ze elke keer bekijken omdat ik benieuwd ben welke versie beter is!

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney’s Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie … en een trotse vader.

ANTEBELLUM

106 minuten | Horror | Thriller
Release: 20-08-2020

Flink wat horror in de maand augustus en ik hoop echt dat ze allemaal een beetje van kwaliteit zijn!

De angstaanjagende nieuwe horrorfilm van de producenten van Get Out en Us. Succesvol schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is…

RELIC

Horror Thriller
Release: 20-08-2020

Als ik de laatste zin in onderstaande omschrijving lees denk ik meteen dat dit geen bioscoop kaartje waardig is. Toch hoop ik dat deze film me gaat verrassen!

Wanneer de bejaarde weduwe Edna vermist raakt, reizen haar dochter Kay en kleindochter Sam naar het afgelegen familiehuis om haar te zoeken. Maar als Edna plotseling weer opduikt ontdekt Kay dat een mysterieuze entiteit niet alleen het huis teistert maar ook hun (groot)moeder…

Relic zet het haunted house genre volledig op zijn kop. De meest onheilspellende film van dit jaar!

THE NEW MUTANTS

94 minuten | Horror | Thriller
Release: 27-08-2020

Dat dit het kopje horror heeft gekregen en een leeftijdsgrens van 16 begrijp ik niet helemaal. Ik ben wel heel erg benieuwd naar deze film!

Twentieth Century Fox presenteert in samenwerking met Marvel Entertainment The New Mutants, een originele horror triller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek.

Mis ik iets? Naar welke film zou jij zeker gaan?

Let me know down below!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment