Nieuw in de bioscoop | Maart 2020

6 films die ik sowieso wel wil zien deze maand! Ik ben zo blij met mijn unlimited pasje deze maand want er komen echt weer leuke films uit! Ga jij één van deze films kijken?

ONWARD

102 minuten | Animatie | Avontuur | Comedy | Kinderfilm
Release: 4-03-2020

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elven broers (stemmen van Chris Pratt en Tom Holland). Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

Ik ben heel benieuwd wat ik van deze film ga vinden! Ik denk dat hij nog best een beetje zielig kan zijn!

THE INVISIBLE MAN

Horror | Thriller
Release: 5-03-2020

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie.

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

Hier ben ik heel benieuwd naar! Sowieso vind ik Elisabeth Moss geweldig in The Handmaid’s Tale en deze rol past denk ik goed bij haar!

BLOODSHOT

Actie | Drama
Release: 12-03-2020

Beveiligingsbedrijf Rising Spirit Technologies weet met nanotechnologie een overleden soldaat, Ray Garrison genaamd, terug tot leven te wekken. De transfusie heeft van hem een moordmachine gemaakt die niet te stuiten is, uitgerust met verbeterde vermogens, zoals genezing, snelheid en verdraagzaamheid. Ray probeert vervolgens te achterhalen wie hem dit aangedaan heeft en zint op wraak.

Tja, ik heb al sinds Fast and the Furious 1 een crush op Vin Diesel dus deze wil ik ook wel zien!

MY SPY

Actie | Comedy
Release: 12-03-2020

JJ (Dave Bautista) is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren.

Al snel wordt hij ontmaskerd door de moedige, negenjarige Sophie. Zij belooft JJ niet te verraden, maar dan moet hij haar wel leren hoe je een spion wordt!

Deze film lijkt me erg grappig al doet hij me een beetje denken aan The Pacifier en de Tooth Fairy

A QUIET PLACE PART II

Horror | Thriller
Release: 19-03-2020

A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen.

Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Ik vond het eerste deel erg goed, ik hoop dus ook dat dit vervolg me net zo goed gaat bevallen!

MULAN

Actie | Avontuur
Release: 26-03-2020

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney’s Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie … en een trotse vader.

Ik ben niet helemaal overtuigd, de real life Disney films vind ik ergens een beetje jammer maar aan de andere kant zijn ze ook wel weer leuk!

Mis ik iets? Naar welke film zou jij zeker gaan?

Let me know down below!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. De eerste en laatste film uit je lijstje spreken me het meeste aan. Maar eigenlijk moet ik van Mulan eerst de tekenfilm een keertje zien want dat is dus één van de Disneyfilms die ik nog steeds niet zag.