Nieuw in de bioscoop | Oktober 2020

Oepsie! Ja, oktober is alweer halverwege maar toch wou ik dit nog even met jullie delen! Er zit namelijk toch wat tussen dat ik echt wil zien! Kijk je met me mee?

Veel releases zijn er niet. Althans, niet van wat ik wil zien!

Toch zijn er drie films die ik wel wil zien!

AFTER WE COLLIDED

106 minuten | Drama | Romantiek
Release: 8-10-2020

Hoewel ik de eerste film veel te braaf en tam vond en de acteurs niet echt geweldig gecast wil ik toch het vervolg zien! Ik heb teveel van de boeken genoten om dit aan mij voorbij te laten gaan.

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance.
Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

THE CRAFT: LEGACY

Drama | Fantasy | Thriller
Release: 29-10-2020

Mensen die me al langer volgen hebben het vast al een keer voorbij zien komen! The Craft, het origineel uit 1996, is één van mijn all-time favorieten! Ik hoop dan ook van harte dat de makers er echt iets van hebben gemaakt met deze legacy film. Hij is van Blumhouse Productions dus ik heb tamelijk hoge verwachtingen! Ik kijk expres niet naar de trailer, ik ga me laten verrassen!

Vier buitenbeentjes op school delen eenzelfde hobby, namelijk hekserij. Gezamenlijk experimenteren ze met duistere krachten om zo wraak te nemen op iedereen die hen gepest heeft. Wanneer ze grotere krachten hebben opgeroepen dan ze blijken aan te kunnen lijkt alles verschrikkelijk uit de hand te lopen.

HORIZON LINE

91 minuten | Thriller
Release: 29-10-2020

Woehaaaa… ik keek een stukje van deze trailer…. Op nummer 1 vinden we natuurlijk Alexander Dreymon geen straf om naar te kijken! Op nummer 2 kreeg ik het al benauwd bij het stukje trailer, het is maar goed dat we voorlopig toch nergens heen kunnen vliegen!

Sara (Allison Williams) en haar ex Jackson (Alexander Dreymon) zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit. Horizon Line is een spannende survival film met in de hoofdrollen Allison Williams (Get Out, Girls) en Alexander Dreymon (The Last Kingdom).

Mis ik iets? Naar welke film zou jij zeker gaan?

Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.