Nieuw op Netflix

Weer een paar nieuwe series en films die ik wil zien op Netflix! Het is de laatste tijd druilerig weer en stiekem krijg ik dan al weer een herfst gevoel en wil ik me met een dekentje oprollen op de bank!

Met deze films en series op komst is het iets minder erg dat het buiten zo slecht is.

Series

Met één seizoen beginnen aan een nieuwe serie is altijd een beetje lastig, je weet immers niet of er meerdere seizoenen zullen komen en wat nou als deze serie bevalt, je hem helemaal weg binged en er niet meer seizoenen komen?

Toch ben ik door de voorstukjes erg nieuwsgierig geraakt.

Down to Earth

Voor iedereen die van Zac Efron houdt 😉 het is een seizoen waarin hij de wereld rondreist op zoek naar duurzame manieren van leven. Enne… tja… Zac Efron 😉

Boca a Boca

Als je nog geen genoeg hebt van rare virussen dan is deze nieuwe serie misschien iets voor jou!

Films

The Kissing Booth 2 (2020)

Elle’s vriendje Noah vertrekt naar Harvard om te gaan studeren. De tortelduifjes doen er alles aan om de langeafstandsrelatie te laten werken. Maar de komst van een aantrekkelijke nieuwe klasgenoot maakt het er voor Elle niet gemakkelijker op. Tot overmaat van ramp dreigt Noah ook te zwichten voor de verleidingen van het studentenleven. Zal de liefde het nieuwe schooljaar overleven?

The Old Guard (2020)

Vrouwelijke strijder Andy (Charlize Theron) leidt een geheim select gezelschap onsterfelijke huurlingen met de mysterieuze gave zichzelf te genezen. Al eeuwenlang beschermen zij de sterfelijke wereld terwijl ze onder de radar proberen te blijven. Wanneer dit team wordt ingehuurd om in Zuid-Soedan een groep ontvoerde schoolkinderen te redden, worden hun bijzondere gaven plotseling blootgesteld. Het is aan Andy en haar jongste rekruut Nile (Kiki Layne) om de rest van het team te redden én te voorkomen dat anderen hun gaven willen reproduceren en misbruiken.

Fatal affair

Ellie is een advocate. Ellie ontmoet David, een oude vriend, en besluit een drankje met hem te doen. Deze ontmoeting heeft echter desastreuze gevolgen wanneer dit escaleert in een kat-en-muisspel dat iedereen waarvan Ellie houdt in gevaar brengt.

American Sniper

Het verhaal van Navy SEAL Chris Kyle (Cooper), de dodelijkste schutter aller tijden die door zijn vijanden “de duivel” wordt genoemd. Van 1999 tot 2009 vestigde hij een record met de meeste moorden als scherpschutter in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Kyle leerde de fijne kneepjes van het vak al toen hij een kind was en zou een prominente rol gaan spelen in de strijd tegen het terrorisme, die na 9/11 van start ging.

Jupiter Ascending (2015)

Jupiter Jones (Mila Kunis) werd geboren onder een sterrenhemel, met tekens die erop wijzen dat ze voortbestemd is voor grootse dingen. Eenmaal volwassen droomt Jupiter van de sterren, maar ze wordt wakker in de harde realiteit waar ze toiletten schoonmaakt en heel wat pech kent. Maar wanneer Caine (Channing Tatum), een genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager, op Aarde aankomt om haar op te sporen, vangt Jupiter een glimp op van het lot dat al die tijd op haar wachtte – haar genetische handtekening zorgt ervoor dat ze de eerste in lijn is voor een buitengewone erfenis die de balans van de kosmos kan veranderen.

Only

Een Netflix film waar ik helaas geen trailer bij kon vinden, zoek hem maar op op Netflix!

Het is een film over een dodelijk virus voor vrouwen. Tja, Netflix vind blijkbaar dat er nog niet genoeg virusdrama op de wereld is!

Als je lekker wilt griezelen raadt ik je de volgende drie films aan:

The Nun

In 1952 vindt er een onderzoek plaats bij het Cârța klooster in Roemenië. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een priester, Father Burke, die hulp krijgt van een aspirant non. Samen zijn ze erop uit om de mysterieuze dood van een non uit te zoeken.

Deliver us from Evil

Een New Yorkse politieagent ontmoet een afvallige priester. De priester betrekt hem in een zaak en overtuigt hem ervan dat het gerelateerd is aan demonen, dit tegen zijn religieuze overtuiging in. Samen proberen ze de zaak op te lossen en de paranormale krachten te bestrijden.

Ouija: Origin of Evil

1965, Los Angeles. Een weduwe met twee dochters probeert als spiritualist iets nieuws om mensen op te lichten, maar nodigt daarbij onbewust een authentiek kwaad uit in huis. Wanneer de jongste dochter bezeten is door de genadeloze geest, moet het gezin hun angsten overwinnen om hun dochter te redden en het kwaad terug de andere kant op te sturen.

Vertel!

Ga jij iets uit deze lijst kijken of heb jij een toffe tip?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments