Nieuwe Boeken in November

Ik weet dat ik vorige maand schreef dat je failliet zou gaan…. Drie keer raden…. In november ga je dat weer! Die kerstverlanglijst krijg jij wel gevuld hoor!

De nieuwe boeken in… is wederom zo omvangrijk dat de films in een andere post moesten!

Pak dus pen en papier zodat je je verlanglijstje meteen kunt aanvullen want deze parels horen op je planken!

Blijf rustig van Maile Meloy is een ijzersterke, psychologische thriller over de nachtmerrie van iedere ouder: wat als je kind opeens verdwijnt? Voor de liefhebbers van Paula Hawkins en Ruth Ware.

In een opwelling besluiten Liv en Nora met hun gezinnen op een cruise naar de Cariben te gaan. De vakantie begint perfect: iedereen geniet van de luxe op het schip en van het mooie weer. Maar tijdens een stop in Costa Rica gaat het mis. De mannen gaan golfen, de vrouwen naar het strand met de kinderen. Liv doezelt wat in de zon en Nora flirt met de gids. En opeens zijn de kinderen weg…

Een familiecrisis in een warm vakantieland die genadeloos onder je huid kruipt. Wat zou jij doen? Meloy combineert een uitzonderlijk schrijfniveau met een commerciële plot die klinkt als een klok. Niet weg te leggen!

Dutch Venture Publishing komt met een heerlijk winterse bundel! En de naam Wonderland en Kerstverhalen op 1 cover maakt dat dit boek natuurlijk op mijn lijstje staat!

Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adult auteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal: ‘Wonderland’ bevat voor ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachte centraal staan. Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand.

Young and Awesome wint deze maand denk ik met mijn most anticipated cover! Ik ben echt verliefd op snowglobes en ik hou van onweer! Voeg daar aan toe dat er een magisch tintje aan dit boek zit en dan weet je hoe ik uitkijk naar dit verhaal!

Overal waar Kaylee komt, gebeuren vreemde dingen: de bitch van de klas struikelt, precies wanneer Kaylee dat wenst. Een glas water spat kapot als ze boos is. Toeval? Dan ontdekt Kaylee dat haar biologische moeder die als tiener het nieuws haalde vanwege haar vermeende telekinetische gaven, tot levenslang is veroordeeld voor moord. Tot op de dag van vandaag ontkent haar moeder alle schuld. Kaylee besluit dat het tijd is om de waarheid te achterhalen – over haar moeder en over zichzelf.

Dit boek spreekt me op een vreemde (ahum) manier aan door de cover 😉 Al die stapels boeken natuurlijk! Ik ben ook wel erg benieuwd waarom Dax zich heeft laten insluiten!

Autumn raakt per ongeluk ingesloten in een bibliotheek. Ze verwacht dat haar vriendinnen of haar bijna-vriendje haar wel komen redden. Als dat niet gebeurt, dringt de realtiteit zich op: hoe moet ze een lang weekend overleven in de bibliotheek? Dan blijkt dat ze niet alleen is: Dax, een jongen van school, heeft zich bewust laten insluiten in het gebouw…

Best of Ya heeft ook weer wat november parels op de planning staan! Het meeste kijk ik uit naar De Eliminatie, ik las namelijk eerder 6 Seconden van deze auteur en dat was erg goed!

De eliminatie van Daniëlle Bakhuis
Je stapt nooit meer gedachteloos een bus in…

Over de hele breedte van de muur zijn gifgroene letters opgelicht. Met elke tel zwelt het groen feller aan totdat het een zachte gloed de ruimte in werpt en nalaat op op onze gezichten. Ik lees de woorden op de muur één, tien, honderd keer, maar ze krijgen geen betekenis in mijn hoofd.

ELIMINEER DE HELFT OM DE ANDEREN TE LATEN LEVEN.

Ik kijk naar de andere personen en voel mijn huid in een harnas veranderen. Ik kan niet dood. Ik mag niet dood. Ik heb nauwelijks geleefd.

Wanneer de zestienjarige Chleo van Doren wakker wordt in een vochtige garage weet ze meteen dat het mis is. Ze is opgesloten met negen anderen, waaronder een junk, een oude man in een rolstoel en een baby. Elimineer de helft om de anderen te laten leven, luidt de boodschap. Maar hoe overtuig je anderen ervan dat je de moeite waard bent, als je dat zelf eigenlijk niet vindt?

Dit boek klinkt zielig…. Maar ik krijg er een Everything, Everything gevoel van en dat vond ik zo ontzettend mooi! Tranen met tuiten in een heftige romance? Count me in!

De 17-jarige Katie Price heeft een levensbedreigende overgevoeligheid voor zonlicht, zelfs het kleinste zonnestraaltje kan door deze zeldzame ziekte haar doodvonnis betekenen. Overdag is ze aan huis gekluisterd, met alleen het gezelschap van haar vader Jack en haar sarcastische beste vriend Morgan. Pas wanneer het donker wordt opent Katies wereld zich, en speelt ze op haar gitaar voor reizigers bij het plaatselijke treinstation. Op een van deze avonden heeft ze een toevallige ontmoeting met Charlie, die ze in het geheim al jaren bewondert. Ze houdt haar toestand geheim voor hem en samen beginnen ze een heftige romance. Katie is bereid om alles te riskeren voor een romantische zomer.

Gebaseerd op de gelijknamige film met in de hoofdrollen Bella Thorne en Patrick Schwarzenegger.

Het Huis van de Nacht is terug! En ik ben er zo ontzettend benieuwd naar! Ik las laatst een rant van Joost over deze boeken en vraag me dan af of mijn hoofd tig jaar terug (ahum zo oud ben ik nou ook weer niet) er dan echt naast zat met deze boeken? Tijd voor een re-read dus! Maar dan wel nadat ik dit nieuwe deel las!

De kudde oenen is al een jaar uitgewaaierd over het land. Ter gelegenheid van Zoeys achttiende verjaardag roept Stark iedereen weer bij elkaar in Tulsa. Maar Tulsa blijkt niet meer zoals het was. Vreemde, duistere tekens worden zichtbaar – zou het kunnen dat Neferet zich toch weer roert? Zoey wil niets aan het toeval overlaten en roept haar vrienden op om samen met haar een nieuwe laag van bescherming over Neferets gevangenis te leggen. Koud kunstje, of toch niet? Niets is ooit wat het lijkt in het Huis van de Nacht en de vrienden moeten opnieuw samen ten strijde trekken. Maar een jaar is lang. Kunnen ze nog steeds op elkaar bouwen of zijn ze te veel uit elkaar gegroeid? Zal de duisternis vriendschappen vernietigen of zal Zoey erin slagen om degenen die ze lief heeft te redden?
Lees ook de Huis van de Nacht-serie: 
Verkozen, Verraden, Uitverkoren, Ontembaar, Onveilig, Verleiding, Verbrand, Ontwaakt, Voorbestemd, Verborgen, Onthuld en Verlost

Moon uitgevers komt met een nieuwe Estelle Maskame…. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ik de eerdere boeken van Estelle not so vond! De sterren van die drie boeken gingen van 3, 2, 1…. Ik ben benieuwd of ze nu wat volwassener is gaan schrijven!

Een jaar geleden viel MacKenzie als een blok voor de scheve glimlach van Jaden. Maar nu is alles anders. Een tragisch ongeluk heeft Jadens familie verwoest. En ondanks haar gevoelens kan Kenzie het niet aan om nog een familietragedie te doorstaan met Jaden. Dus loopt ze van hem weg. Maar als ze hem na een jaar toevallig weer tegenkomt, realiseert ze zich dat ze haar gevoelens voor hem niet langer kan negeren. Maar zal MacKenzie de sprong in het diepe durven te wagen?

Ja stiekem ben ik toch echt een sucker voor dit soort boekjes! Snel genot en zo haha! Verstand op nul en genieten! Ik ben blij dat Xander weer zo’n heerlijk boek uitbrengt!

Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het lot een spelletje met ze te spelen. Kunnen ze werk en privé wel gescheiden houden? Of is het allemaal niet zo toevallig?

Don’t judge me! Ik ben echt fan van de 50 Tinten serie! De boeken dan, de films vind ik echt tien keer niks! Grey vond ik ontzettend gaaf vanauit Christian en nu dus weer een boek vanuit hem! Give it to me!!!!!

In Donkerder gaat E L James terug naar de Vijftig tinten-wereld door het verhaal van het tweede boek te vertellen vanuit het perspectief van Christian. Sinds in 2015 het eerste boek vanuit Christians perspectief uitkwam smeken de fans van Vijftig tinten om een vervolg.

Volgens E L James gaat dit boek dieper dan het eerste deel, Grey. Dit verhaal duikt dieper in het fascinerende brein van Christian en legt de pijnlijke herinneringen en ontmoetingen bloot die hem zo beschadigd en veeleisend hebben gemaakt.

Er komt ook een stapeltje vervolgen uit! De synopsis ga ik dus niet plaatsen ivm spoilers!

Young and Awesome komt met het vervolg op The Jewel! Wat een plaatje weer!

Clavis brengt het vervolg op de Vergiftigde Gave uit, de cover is nog niet bekend bij bol maar het word weer een hele mooie hardcover!

Hartslag is het vervolg op Tweestrijd en ik ben er heel erg benieuwd naar!

Ik ben bang voor dit boek jongens! Maar ik heb het tegelijkertijd ook zo hard nodig! Dit is het laatste deel in de Flight & Glory serie van Rebecca Yarros! Ken je het nog niet? Ga het nu onmiddellijk kopen!!!! Dit is echt een musthave reeks!

En last but not least komt Boekerij met het derde deel van Maya Banks haar Hartstocht serie….. Ik ben heel benieuwd!

oktober

Mis ik nog iets? Laat het me vooral weten!

Dan kan ik gewoon nog meer geld uitgeven hahaha!

De films komen aanstaande week online en voor de Engelse boeken kun je terecht bij Melissa’s Bookworld!

november

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

  1. Haha, die eerste titel komt wel heel grappig uit. ‘Blijf rustig’ … geen paniek … koop gewoon alle boeken. 🙂
    Library Kiss wil ik graag lezen, de cover is ook super leuk. Iedere keer dat ik de titel Midnight Sun zie
    denk ik ‘Ah, is dat boek er dan eindelijk toch … ‘
    zwartraafje onlangs geplaatst…Zwartspreuk – Claudia GrayMy Profile